24 / 04 / 2024

Memurlar için 400 TL zam talebi!

Memurlar için 400 TL zam talebi!

Memur-Sen konfederasyonu tarafından, kamu görevlilerinin maaş ve ücretlerine 1 Ocak'tan itibaren geçerli olmak üzere 'en düşük devlet memuru aylığının yüzde 10'una denk gelecek şekilde seyyanen zam' yapılması talebinde bulunuldu.



Memur-Sen konfederasyonunca, kamu görevlilerinin maaş ve ücretlerine 1 Ocak’tan geçerli olmak üzere ‘en düşük devlet memuru aylığının yüzde 10’una denk gelecek şekilde seyyanen zam’ yapılması talebinde bulunuldu.

Konfederasyondan yapılan açıklamada, “Daha somut ifadeyle kamu görevlilerinin mevcut maaşlarına/ücretlerine 1 Ocak’tan geçerli olacak şekilde 400 lira seyyanen zam istiyoruz” ifadelerine yer verildi.

Memurlar için 400 TL zam talebi!

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Memur-Sen konfederasyonunca, kamu görevlilerinin maaş ve ücretlerine 1 Ocak'tan geçerli olmak üzere 'en düşük devlet memuru aylığının yüzde 10'una denk gelecek şekilde seyyanen zam' yapılması talebinde bulunuldu. Konfederasyondan yapılan açıklamada, "Daha somut ifadeyle kamu görevlilerinin mevcut maaşlarına/ücretlerine 1 Ocak'tan geçerli olacak şekilde 400 lira seyyanen zam istiyoruz" denildi.

2021 emekli ve memur maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar!

2021 emekli ve memur zammı ne kadar olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön