24 / 04 / 2024

Menta Alyans Sultanbeyli satılık!

Menta Alyans Sultanbeyli satılık!

Firma: Menta Yapı

Proje: Menta Alyas

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de konumlandırılan ve de Menta Yapı tarafından inşa edilen Menta Alyans Sultanbeyli satılık daire fiyatları nı haberimizden öğrenebilirsiniz. Menta Alyans Sultanbeyli teslimleri 2014 yılında yapılacak...



Menta Alyans Sultanbeyli satılık daire fiyatları nı haberimizden öğrenebilirsiniz. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de konumlandırılıyor.


İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerini barındıran Menta Alyans Sultanbeyli Evleri, 2 bloktan oluşuyor. Projede yer alan 2 blok 12'şer katlı olarak tasarlanıyor.


Menta Alyans Sultanbeyli satılık!


Sultanbeyli'nde inşa edilen Menta Alyans Sultanbeyli satılık daire fiyatları nı satış ofisinden öğrenebilirsiniz. 


Sultanbeyli Menta Alyans satış ofisi proje alanında yer alıyor. Menta Alyans Sultanbeyli satılık daire fiyatları nı öğrendikten sonra çeşitli ödeme alternatiflerinden de yararlanabiliyorsunuz.


Teslimelrinin 2014 yılı içinde yapılacağı Menta Alyans Sultanbeyli projesinde toplamda 96 konut bulunuyor. Projede; çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı yüzme havuzu, buhar odası, fitness center gibi sosyal donatılar mevcut.


Menta Alyans Sultanbeyli ulaşım;

19 Esttanbul Yenişehir Sitesi Sosyal Tesis Binası Pendik / İstanbul


Telefon: 0216 592 14 53

Web Adresi: www.mentayapi.com


projeye sor



Geri Dön