24 / 04 / 2024

Meram Belediyesi hizmet binası yapımı için ihale yapacak!

Meram Belediyesi hizmet binası yapımı için ihale yapacak!

Meram Belediyesi, kat karşılığı belediye hizmet binası yapılması için ihale yapacak. Muhammen bedeli 60 milyon 200 bin olarak belirlenen ihalenin tarihi 8 Haziran 2011 Saat: 16:00 Meram Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak....



Meram Belediyesi tarafından verilen ilan şu şekilde;

İLAN MERAM BELEDİYESİNDEN

İşžIN ADI:   KAT KARşžILIĞI BELEDİYE HİZMET BİNASI YAPILMASI İşžİ

MUHAMMEN BEDEL  GEçİCİ TEMİNAT         YETERLİLİK SON MORACAAT         TARİHİ  İHALE TARİHİ
60.200.000,00 TL  1.806.000,00 TL         06.06.2011 Saat: 17:30                         08.06.2011 Saat: 16:00

1-) Tapunun Konya ili Meram ilçesi Büyük Kovanağzı Mah. M28B15C4A Pafta 37360 Ada 1 Parselde bulunan 90.001,20m2 (ticari+konut) arsa ve nakit para karşılığında, Konya ili Meram İlçesi Büyük Kovanağzı Mah. M28B15C4A Pafta 37361 Ada 1 nolu Parsel, 37361 ada 2 nolu parsel ve 37361 ada 3 nolu parselde bulunan arsalar üzerine Belediye Hizmet Binası, Sosyal Tesisi, Binaların Dekorasyonu, Tefrişatı ve çevre düzenlemesi yapılması işi 60.200.000,00 TL. Muhammen bedelle, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulüyle ihale edilecektir.

2-) İhale, şžeyhsadrettin Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram / KONYA adresinde bulunan Meram Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.

3-) ihale şartnamesi ve ekleri, mesai saatleri içerisinde, şžeyhsadrettin Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram / KONYA adresinde bulunan Meram Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü'nde görülebilir ve 5.000,00 TL. bedelle satın alınabilir.

4-) istekliler kendi adına asaleten veya başkaları adına vekleten tek bir başvuruda bulunabileceklerdir. Aksi halde yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

5-) Telgraf veya faksla yapılacak başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır. Postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

6-) İsteklilere ihale saatinden önce, ihaleye katılma yeterlik belgesi verilmeyecek, ihale esnasında teklifler açılmadan önce yeterlilik durumu Belediye Encümeni (İhale Komisyonu) tarafından açıklanacak, yeterlik alamayanların teklifleri açılmadan iade edilecektir.

7-) İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İSTEKLİLER

A-) İhaleye katılmaya yeterli oldukların tespiti için 06.06.2011 günü saat 17:30'a kadar aşağıdaki belgeleri şžeyh ¬
sadrettin Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram / KONYA adresinde bulunan Meram Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğü Evrak Kayıt Büro ¬
suna vereceklerdir.  .  

1-)     şžartname ve eklerinin tamamen okunup kabul edildiğini belirten ihaleye katılmak istendiğine dair dilekçe.
2-)     Kanuni ikametgh belgesi ile birlikte tebligat için adres beyanı,
3-)     2011 yılı içerisinde alınmış Ticaret Odası, Sanayi Odası veya Meslek Odalarından alınmış belgeyi,
4-)     şžirket ise kanıtlayıcı belgelerini,
5-)     Ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak beyannamesi ile ortaklarca imzalanmış ortaklık sözleşmesi,
6-)     Noter tasdikli imza sirkülerini,
7-)     şžartnamede belirtilen nitelikte teknik personel taahhütnamesi,
8-)     işyerini gördüğüne dair idareden alınmış yer görme belgesi,
9-)     şžartname ve eklerinin itirazsız onayladıkları bir sureti,
10-) Vekleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noterden onaylı veklet ¬namesi ile vekleten katılanın noter tasdikli imza sirküleri,
11-) şžartname ve eklerinin satın alındığına dair makbuz,
12-) Gelir veya Kurumlar vergisi borcu olmadığına dair ilgili vergi dairesinden 2011 yılında alınmış belgeyi,
13-) İş bitirme belgesi:lsteklinin yurt içinde ve yurt dışında kamu veya özel sektörde en az İnşaat yaklaşık maliyetinin % 20'si kadar gerçekleştirdiği ihale konusu işler veya benzer işler. Her türlü bina yapım işi benzer iş olarak kabul edilecektir. İş ortaklarında, ortaklardan birinin istenen asgari iş deneyim tutarının tamamını sağlaması yeterli olacaktır.
14-) Yeminli Mali Müşavir tasdikli Mali durumunu gösteren belgeler;
a)  Belli sürelerde nakit akışını sağlayabilmesi için gerekli likiditeye ve kısa dönem (bir yıl) içinde borç ödeme gücüne sahip olup olmadığını gösteren cari oranın (dönen varlıklar/kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olması (hesaplama yapılırken; yıllara yaygın inşaat maliyetleri dönen varlıklardan, hakediş gelirleri ise kısa vadeli borçlardan düşülecektir),
b)  Aktif varlıkların ne kadarının öz kaynaklardan oluştuğunu gösteren öz kaynak oranının (öz kaynaklar/toplam aktif) en az 0,15 olması (hesaplama yapılırken, yıllara yaygın inşaat maliyetleri toplam aktiflerden düşülecektir),
c)  Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50'den küçük olması,
B-) Bu işin ihalesine katılmak üzere kendi adına asaleten ve/Veya başkaları adına vekleten sadece tek bir başvuruda bulunabilecektir. Aksi halde yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
C-) İhaleye katılacak olanlar tekliflerini ihale günü en geç saat 14:00' e kadar Yazı işleri Müdürlüğüne vereceklerdir. Dış zarf aşağıdaki belgeleri içerecektir.
a-) İç zarf, (teklif mektubunu içerir)
b-) Geçici teminata ait makbuz, banka teminat mektubu veya Hazine bonosu. Banka geçici teminat mektupları süresiz ve limit içi olacaktır 2886 sayılı yasanın 26 ve 27 maddelerindeki şartları taşıyacaktır.


Münevver Danış/Emlakkulisi.com


Geri Dön