29 / 03 / 2024

Meram Uluırmak kura sonuçları kazananlar listesi!

Meram Uluırmak kura sonuçları kazananlar listesi!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi Uluırmak Evleri'nin kura çekilişini gerçekleştirdi. İşte Meram Uluırmak kura sonuçları kazananlar listesi...



Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Meram Belediyesi Uluırmak Evleri Konut Yapı Kooparatifi için ön başvuruda bulunanlar arasında hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi yaptı.

1646 dairenin yer aldığı dev projenin 818 üyeliği için 2223 kişi ön başvuru yaptı. Uluırmak Evleri projesinin kura çekilişi Meram Belediyesi Meclis Salonunda Noter huzurunda çekildi. Gerçekleştirilen kura çekilişi sonunda 818 asil 818 kişinin ismi ise yedek olarak belirlendi. Hayata geçirilecek proje Meramlılara Meram’ın en cazip bölgeleri arasında yer alan Uluırmak’ta konut sahibi olma olanağı sağlıyor.   


Meram Uluırmak kura sonuçları kazananlar listesi!

 

Meram Belediyesi'nin daha önce hayata geçirdiği iki konut projesinde olduğu gibi Uluırmak Evleri içinde ilgi bir hayli fazla oldu. Yapılan kura çekilişi ile birlikte 818 asil 818 de yedek isim belirlendi. Diğer bir yandan ön başvuru yaparak para yatıran ancak ismi kurada çıkmayan vatandaşların paralarını Kuveyt Türk Bankası Meram Yeni Yol Şubesinden alabilecekleri, kura sonucunu öğrenmek isteyenlerin de meram.bel.tr ve www.uluirmakevleri.com adreslerinden kimlik numaralarını girerek bilgi sahibi olabilecekleri bildirildi.


Geri Dön