24 / 04 / 2024

Merian for Business'ın açık satışı 30 Mayıs'ta yapılacak!

Merian for Business'ın açık satışı 30 Mayıs'ta yapılacak!

26 Mayıs 2011'de açık arttırma ile satışa sunulan  Meridian for Business ofisleri için 30 Mayıs'ta tekrar bir açık arttırma yapılacak. Projede yer alan 134 ofisin fiyatları 376 bin TL 'den başlıyor ve 850 bin TL 'ye kadar yükseliyor...



Meridian for Business projesinde yer alan ofisler için açık satış tekrar yapılacak. 30 Mayıs'ta yapılacak açık satışta yer alan ofislerin alanları 45 ila 1000 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Ataşehir 'de Varyap 'ın projesi Meridian for Business projesinde yer alan 134 ofisin fiyatları 376 bin TL 'den başlıyor ve 850 bin TL 'ye kadar yükseliyor.

Emlak Konut GYO ile Varyap 'ın birlikte geliştirdiği Varyap Meridian projesi içinde yer alan Meridian For Business 'ta 30 Mayıs 'ta aynı fiyatlardan yeniden açık satış yapılması konusunda ortak karar aldı.

Varyap tarafından yapılan açıklamada Meridian for Business binasının satışa sunulan 134 ofis ünitesinin baz fiyatlarını oluşturmak için yapılan açık artırma ilanına toplam 2.5 katı talep geldiği bilgisi aktarıldı. Bu yatırımcı talebinin büyük kısmının açık satış yöntemini benimsediğine dikkat çeken Varyap, “Açık artırma sonuçlarını takiben realizasyona geçmek üzere kurumumuza başvuru yapıldı. Açık artırma sonucu yapılan satışlar bu hafta iki kurum tarafından değerlendirilerek uygun görülenler onaylanacak, uygun görülmeyenler iptal edilecektir. Gelen yoğun talep binanın satışa açılmamış ünitelerinin satış stratejisini ve fiyat artışını belirlemede de yönlendirici olacaktır ” dendi.

Firmalar için de kongre ve balo salonları bulunan Meridian for Business Ofis Projesi kapsamında 5 yıldızlı otel, spa-spor merkezi, toplantı odaları, kütüphane, konsiyerj hizmetleri, açık-kapalı havuzları, eğlence ve hobi odaları, sekreterya, restoran ve kafeler bulunuyor.

İhale ile ilgili ayrıntılı bilgi için: 0216 444 36 55
444 40 30
*Varyap Meridian Satış Ofisi: Barbaros Mahallesi, Dereboyu Caddesi, Ardıç Sokak, Batı Ataşehir/İstanbul.
www.varyapmeridian.com

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön