27 / 04 / 2024

Merkez Ankara ofislerinde 120 ay vade fırsatı!

Merkez Ankara ofislerinde 120 ay vade fırsatı!

Yatırımcıların ilgi odağı olan Emlak Konut GYO Merkez Ankara projesi 2021 yılının son çeyreğine ofis kampanyası ile giriyor.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projeleri arasında yer alan Merkez Ankara, 2021 yılının son çeyreğine yeni bir ofis kampanyası ile giriyor. Emlak Konut GYO güvencesi ve Pasifik vizyonuyla hayata geçirilen ve tek parselde Türkiye’nin en büyük karma yaşam projesi olma özelliğine sahip olan Pasifik İnşaat Merkez Ankara’nın ofisleri bir yıl ödemesiz, 120 ay vade ve 0,99 oran ile alıcılarını bekliyor.

Merkez Ankara ofislerinde 120 ay vade fırsatı!

Kent merkezinde olduğu kadar, 1,7 milyon metrekarelik Millet Bahçesi’ne komşu olmasıyla dikkat çeken Pasifik İnşaat Merkez  Ankara  projesi tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle beraber değişen ofis ihtiyaçlarını tam olarak karşılıyor. Merkez Ankara projesindeki ofisler ve açık hava alanları temiz havadan maksimum düzeyde yararlanmayı sağlıyor. Merkez Ankara Ofis Parkı, ortak katlarda yer alan kış bahçeleri, tahsisli otoparklar, dinlenme alanları ve VIP giriş çıkış imkanları ile ayrıcalıklı bir iş yaşamı sunuyor. 

Merkez Ankara ofislerinde 120 ay vade fırsatı!

New York merkezli KPF tarafından dizayn edilen Pasifik İnşaat Merkez Ankara ofisleri kentin en görkemli ve en prestijli iş merkezine de ev sahipliği yapıyor. Merkez Ankara Ofis Parkı, eşsiz merkezi lokasyonu ve ulaşım kolaylığının dışında tüm kullanıcılarına mükemmel bir ofis ortamı sağlıyor. Merkez Ankara projesinde 63 metrekareden 448 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde bulunan ofisler, dilenirse bir araya getirilerek daha büyük kullanımlar için hizmet verecek biçimde tasarlanıyor. 

 

Web: https://www.merkezankara.com.tr/

Merkez Ankara'da 1 yıl ödemesiz 120 ay faiz oranı!


Geri Dön