27 / 04 / 2024

Merkez Ankara'dan ofis sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! 

Merkez Ankara'dan ofis sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! 

Emlak Konut güvencesi ve Pasifik ortaklığı ile inşa edilen proje Merkez Ankara'dan ofis almak isteyenlere 0,99 oranla , 1 yıl taksit ertelemeli, 120 ay vade imkanı sunuldu.



Emlak Konut güvencesi ve Pasifik vizyonuyla inşa edilen ve tek parselde Türkiye'nin en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara'dan ofis sahibi olmak isteyenler 0,99 oranla , 1 yıl taksit ertelemeli, 120 ay vade fırsatından yararlanacak.

Merkez Ankara dan ofis sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! 

Capital Dergisi'nde yer alan habere göre; Pasifik İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ersin Babacan, Merkez Ankara'nın 2020 yılının yaz aylarında düzenlenen konut kampanyalarında satış rekorları kırdığını anımsatarak Kasım ayında düzenledikleri ofis lansmanında da çok yoğun bir satış gerçekleştirdiklerini ve Türkiye genelindeki gayrimenkul yatırımcılarının projeye ilgisinin yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Proje, 2020 yılında 1 milyar 684 milyon 182 bin 593 TL değerinde satış hasılatı ve 1.121 adet bağımsız bölüm satış adedi ile Emlak Konut GYO projeleri arasında ciro ve satış adedi bakımından önemli bir başarı elde etti.

Merkez Ankara'dan 96 ay vade fırsatı!

https://www.merkezankara.com.tr/


Geri Dön