18 / 04 / 2024

Mersin Stadı'ndaki zemin sorunu çözülüyor!

Mersin Stadı'ndaki zemin sorunu çözülüyor!

Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk "Çimin tam anlamıyla hazır hale gelmemesinin başlıca sebebinin hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi fakat buna rağmen stadın zemini hazır diyebiliriz" dedi.



Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, ligin ilk haftasında oynanan Mersin İdmanyurdu-Beşiktaş maçında, zemindeki sorunuyla gündeme gelen Mersin Stadı'ndaki iyileştirme çalışmalarında sona gelindiğini kaydetti. 


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre Türk, beraberinde Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Tarakçı ile kentteki spor tesislerinde incelemelerde bulundu.


Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasındaki Mersin İdmanyurdu-Beşiktaş maçında yaşanan zemin sorunu nedeniyle bakıma alınan stattaki çalışmaları da inceleyen Türk, çimin bakımını üstlenen firmanın yetkilisinden bilgi aldı.


İncelemelerinin ardından açıklamada bulunan Türk, şunları kaydetti:


"Mersin Stadı'nda yapılan çalışmalarda sona gelindiğini gözlemledik. Çimin tam anlamıyla hazır hale gelmemesinin başlıca sebebinin hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi, fakat buna rağmen stadın zemini hazır diyebiliriz. Aldığım bilgilere göre kısa süre sonra Mersin İdmanyurdu müsabakalarını Mersin Stadı'nda oynayabilecek. Mersinli sporseverler de böylesine nezih bir statta maç izleme zevkine varacaklar. Statta yapılan zemin bakımı süresince gece-gündüz demeden özveri ile çalışan ve emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ediyorum."


AA


Geri Dön