28 / 03 / 2024

Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı toplantısı Aydıncık'ta yapıldı!

Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı toplantısı Aydıncık'ta yapıldı!

Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği (METAB) Aralık ayı toplantısı Aydıncık’ta yapıldı. Toplantı METAB ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Başkanlığı'nda gerçekleşti...



METAB ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Mersin’in tarihi ve turizm bölgeleri için yapılacak olan çalışmalar masaya yatırıldı. Başkan Kocamaz açıklamasında, Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi’ndeki tarihi kalenin aydınlatılması çalışmalarının Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne devrinin tamamlandığını ve önümüzdeki süreçte devir tesliminin yapılacağını kaydetti. Mersin’deki tarihi yerlerin restorasyonu ile ilgili gerekli desteğin de verileceğini kaydeden Başkan Kocamaz, konuyla ilgili gerekli çalışmaların ve projelerin başlayacağının bilgisini verdi.

 

Ocak ayında İstanbul’da gerçekleşecek olan dünyanın 5. büyük turizm fuarı konumuna sahip olan EMITT Fuarı’nın ön çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda Başkan Kocamaz, Mersin’in tarihi ve turizm değerlerini dünyaya en iyi şeklide tanıtmak için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını kaydetti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön