26 / 04 / 2024

Mersin'deki fabrika yangını çıktı!

Mersin'deki fabrika yangını çıktı!

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi 'nde güneş enerji sistemleri üreten fabrikada çıkan yangın, Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 3 saatte söndürüldü.




Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde güneş enerji sistemleri üreten fabrikada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. 


Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde güneş enerji sistemleri üreten fabrikada çıkan yangın, Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 3 saatte söndürüldü.


Ekipler, yangını kontrol altına almak için iş makineleri yardımıyla fabrikanın duvarlarını yıktı. Yıkılan duvarlardan ve fabrikanın girişlerinden müdahale eden itfaiye ekipleri, rüzgarın da etkisiyle dumandan etkilendi. İtfaiye ekiplerine müdahale sırasında ayran dağıtıldı.


Fabrika çalışanları da  forkliftle paketlenmiş halindeki güneş enerji sistemlerini dışarı çıkardı. Herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı yangını kontrol altına alan ekipler soğutma çalışmalarına devam ediyor. 


Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.



AA


Geri Dön