28 / 03 / 2024

Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor!

 Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor!

İstanbul Maltepe’de sahil yoluna yürüme mesafesinde yer alan, açık hava alışveriş caddesi ve Adalar manzarası ile Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor…



Anadolu Yakası Maltepe’de hayata geçirilen Mesa Cadde, Bağdat Caddesi ve sahile yürüme mesafesindeki benzersiz konumu ile ön plana çıkıyor.

Mesa Cadde, çoğu panoramik Adalar manzaralı 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile alternatif yaşam alanları sunuyor. Mesa Cadde’de 1+1 76 metrekare daireler 479 bin lira, 2+1 111 metrekare daireler ise 689 bin liradan satışa sunuluyor.

Açık hava caddesi ile gün boyu süren keyif

 Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor!

Mesa Cadde, hemen altındaki açık hava alışveriş caddesinde bulunan mağazaları, gurme kafeleri ve restoranları ile 7/24 yaşayan gerçek bir cadde ortamı sunuyor.

Bağdat Caddesi ve sahile 5 dakika yürüme mesafesinde

MESA CADDE, İstanbul’un eşsiz noktalarından birinde, Maltepe sahil yoluna, Bağdat Caddesi’ne ve Marmaray’a 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. Kadıköy’e ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20 dakikada, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 23 dakikada ulaşım sağlayan MESA Cadde’den 3 dakikada E-5 Karayolu’na, 15 dakikada Metrobüs Söğütlüçeşme Durağı’na gidilebiliyor. 
 


Geri Dön