28 / 03 / 2024

Mesa Çengelköyde satılık evler 665 bin TLden başlıyor!

Mesa Çengelköyde satılık evler 665 bin TLden başlıyor!

Mesa Çengelköy’de satılık evler 665 bin TL’den başlıyarak 2 milyon 25 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projede tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 5 indirim yapılıyor…



İstanbul’un merkezinde yüzde 80'i yeşile ayrılan 100 bin metrekarelik özel bir alanda yer alan Çengelköy'de Mesa, Çengelköy’ün sıcaklığını yansıtan üçer katlı 46 bloktan oluşuyor.

Projede, 6 farklı tipteki bloklarda,  1 oda, 2 oda,  4 oda, 5 oda-salon seçenekleri ile brüt alanları 78 metrekare ile 285 metrekare arasında değişen toplam 298 adet daire bulunuyor. Bodrum katta, blokları birbirine bağlayan kapalı otopark yer alıyor ve buradan blokların merdivenkovalarına direkt ulaşım sağlanabiliyor. Kapalı otoparkta daire büyüklüklerine göre, ev sahiplerine birer, ikişer ve üçer otoluk garaj eklenti olarak veriliyor. Ayrıca bodrum katlarda, her daireye eklenti olarak verilen birer adet depo yer alıyor.

Çengelköy'de Mesa’da araç trafiğinin tamamı, arsa çevresindeki tali yollardan giriş-çıkış alınarak yer altında çözülüyor. Yer üstünde ise, blokların çevresi boyunca uzanan yaya yolları, sadece acil durumlarda araç trafiğine açılıyor.

Çengelköy'de Mesa, 1300 metrekarelik sosyal merkezinde; kapalı ve açık yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk kulübü, squash ve çok amaçlı salonu ile yaşamın hızını kesecek aktivitelerinize yer ayırıyor. Bunların dışında toplam 80 bin metrekarelik yeşil alanda peyzaj projesine uygun olarak, tenis kortu, basketbol-voleybol sahası, çeşitli çocuk oyun alanları, yürüme yolları, dinlenme alanları gibi dış mekan düzenlemeleri de Çengelköy'de Mesa sakinlerine temiz ve derin bir nefes aldırıyor.
100 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Çengelköy Mesa Evleri’nin temeli 2008 yılının Kasım ayında atılmıştı. Projede konut teslimleri ise 2011 yılının Nisan ayında yapılacak.

18 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Çengelköy’de Mesa’da kapalı-açık yüzme havuzu, fitness, çocuk kulübü, squash,çok amaçlı salon, 1 adet basketbol, 1 adet voleybol sahası,1 adet tenis kortu,çocuk oyun alanları,yürüme yolları,dinlenme alanları gibi dış mekan düzenlemeleri yer alıyor.

Çengelköy Mesa’da konutların fiyatı 665 bin TL’den başlıyor ve 2 milyon 25 bin TL’ye kadar yükseliyor. Firma kendi bünyesinde yüzde 30 peşinatla 12 aya kadar yüzde 1.25 faiz oranıyla vade yapıyor. Ayrıca yüzde 30 peşinatla tüm bankalardan 120 aya kadar kredi kullanılabiliyor. Tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 5 indirim yapılıyor.

0216 460 29 67 / 68

www.mesacengelkoyde.com

Ebru DUMAN/emlakkulisi.com


Geri Dön