25 / 04 / 2024

Mesa’dan yüzde 0.64 faiz oranlarıyla ev almak kolaylaştı!

Mesa’dan yüzde 0.64 faiz oranlarıyla ev almak kolaylaştı!

50 yıllık tecrübeye sahip Mesa’nın projeleri arasında yer alan kamu banklarının konut kredisi faizlerini düşürmesiyle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.



Türkiye’de inşaat sektörünün öncü ve güvenilir markası olarak öne çıkan Mesa’nın İstanbul’daki Mesa Çubuklu 28, MESA Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara’daki Park Mozaik projelerine Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası ile katılım bankalarının konut kredisi faiz oranlarında indirim yapmasıyla ilgi arttı. Konut faizlerinde yaşanan indirim ve ödeme kolaylığıyla, bulunduğu bölgelerde yaşam standartlarını yeniden belirleyen, konut sektörünün 50 yıllık güvenilir markası Mesa projelerinden ev almak isteyenleri mutlu etti.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın yanı sıra katılım bankaları arasında yer alan Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım’ın birinci el/sıfır konut alımlarında konut kredisi için sağladığı fırsat konutta tercihini Mesa’dan yana kullanmak isteyenleri canlandırdı. Bankaların, müşteri başına verilebilecek kredi miktarı İstanbul ve Ankara’da krediye konu olacak konutlar için 750 bin TL olurken Mesa kampanya kapsamında her projesine ayrı fırsatlar sunuyor. 

Konut sektöründe “kalite” ve “güven” ile birleşen Mesa bu zamana kadar Türkiye ve yurtdışında yaklaşık 100 binden fazla konut inşa etti. Yaklaşık 350 bin kişi, Mesa kalite ve güvencesi altında hayatlarına devam ediyor. Bugün üçüncü nesilleri ağırlayan MESA konutları konutta öncü olmanın da ötesine geçirip bir ‘yaşam markası’ haline geldi.

https://www.mesa.com.tr/


Geri Dön