26 / 04 / 2024

Metin Göz İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Metin Göz İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Göz tarafından kuruldu. 



Metin Göz İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Göz tarafından kuruldu. 

Metin Göz İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a- Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri,ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b- Yurt içinde ve yurt dşında her türlü resmi ve özel sektöreait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c- Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri , kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler. mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri,özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su,kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak,teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sizleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. d- İnşaat malzemeleri ( demir,çelik,bakır,çivi,alüminyum ve mamülleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. e- Her türlü nalburiye işleri yapmak. f- Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak g- Boya parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak.


Geri Dön