23 / 04 / 2024

Metropol İstanbul Avrupa'nın en yüksek 10 binası arasına girdi!

Metropol İstanbul Avrupa'nın en yüksek 10 binası arasına girdi!

Metropol İstanbul projesi Avrupa'nın en yüksek binaları arasındaki yerini aldı. Bina, dünyanın önde gelen gayrimenkul araştırma şirketlerinden Emporis'in araştırmasına göre Avrupa'nın en yüksek 10 binası arasında gösteriliyor.




Varyap'ın Emlak Konut ve GAP İnşaat ile birlikte geliştirdiği Metropol İstanbul projesi  Avrupa'nın en yüksek binaları arasındaki yerini aldı. Bina, dünyanın önde gelen gayrimenkul araştırma şirketlerinden Emporis'in araştırmasına göre Avrupa'nın en yüksek 10 binası arasında gösteriliyor. 


Ataşehir'deki İstanbul Uluslararası Finans Merkezi smırları içinde inşaatı devam eden Metropol İstanbul antensiz 250 metre uzunluğu ile araştırmada 10. sırada yer alırken ilk sırada Rusya'nın Sen Petersburg şehrinde inşa edilen 468 metre uzunluğundaki Lakhta Center bulunuyor. Toplamda 700 bin metrekare inşaat alanma sahip Metropol İstanbul'un 2015 yılında tamamlanması ve tüm fonksiyonları ile 2016 yılı başmda hizmete açılması hedefleniyor. 

Türkiye'nin yapımı tamamlanmış en yüksek binası Sapphire İstanbul'un antensiz uzunluğu ise 236 metreyi buluyor. Sapphire İstanbul, Avrupa'da artık ilk 10'a giremiyor. 


Yeni Mesaj


Geri Dön