27 / 04 / 2024

Metropol İstanbul projesinde metrekaresi 5 bin TL'ye!

Metropol İstanbul projesinde metrekaresi 5 bin TL'ye!

Metropol İstanbul projesinde metrekare birim fiyatları 5 bin liradan başlangıç gösteriyor!



 

 

 

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ve Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi projesi olarak Doğu Ataşehir’de inşa edilecek olan Metropol İstanbul projesinde metrekare birim fiyatları 5 bin liradan başlıyor.

 

Metropol İstanbul projesinde rezidans, ofis, alışveriş merkezi, eğitim kurumu ve rekreasyon alanları bulunuyor. 1,5 milyar TL yatırım bedeli ile inşa edilen Metropol İstanbul projesi 387 konuttan oluşuyor. 2014 yılında teslimlerin başlayacağı Metropol İstanbul’un tüm inşaat çalışmaları 2015 yılı başında tamamlanacak.

Metropol İstanbul projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. Konutların alanları 40 ile 250 metrekare arasında değişiyor. Metropol İstanbul’un satışa çıkan 140 metrelik rezidans bloğu 27 kattan oluşuyor. Projede 3 blok bulunuyor. Toplam bağımsız ünite sayısı ise 1.500 civarında.

Metropol İstanbul projesinde rezidanslardan oluşan bölümler Ledd Gold sertifikası, AVM gibi farklı fonksiyonları ise Breeam sertifikası ile belgelendirilecek. Metropol İstanbul'da Türkiye’de bir ilk olarak C80 sınıfı hazır beton ve S500 sınıfı nervürlü inşaat demiri kullanılacak.

Metropol İstanbul'un konsept projesi dünyaca ünlü uluslararası mimarlık şirketi RMJM mimarları tarafından hazırlandı. Mühendislik alanındaki önemli çözüm ortaklarından biri ise dünyaca ünlü Hyder Mühendislik firması.

0216 455 76 79

http://www.metropolistanbul.com/

Nagihan Arat


Geri Dön