19 / 04 / 2024

Metropol İstanbul satış ofisi bayramın 2. 3. ve 4. günü açık!

Metropol İstanbul satış ofisi bayramın 2. 3. ve 4. günü açık!

Firma: Varyap ve Gap İnşaat

Proje: Metropol İstanbul

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde, Varyap ve Gap İnşaat ortak projesi olarak hayata geçirilen Metropol İstanbul projesinin satış ofisi bayramın 2. 3. ve 4. günü açık olacak...



Toplam 800 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen  Metropol İstanbul  projesi toplamda 1,500 adet bağımsız birimden meydana geliyor. 


Satış sürecinin devam ettiği Metropol İstanbul Ataşehir, 250 metre uzunluğa sahip bloklardan meydana geliyor. Projede 3 blok yer alıyor. 


Konutların; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Metropol İstanbul Residence,  Varyap ve Gap İnşaat  ortaklığıyla inşa ediliyor. 


İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde konumlanan Metropol İstanbul Evleri'nin satış ofisi bayramın 2. 3. ve 4. günü açık olacak. 


Ataşehir Metropol İstanbul Residence'ta; açık ve kapalı yüzme havuzları, spor alanları, yeşil alanlar, konferans ve toplantı birimleri, spa ve fitness merkezleri, yaşam ve çalışma alanları, İstanbul’un ilk ve tek alışveriş sokağı, kentsel meydanlar ve buluşma yerleri, sinema, squash, bowling, cafe ve restoranlar, koşu parkuru, çocuk parkları bulunuyor. 


Telefon: 444 82 92

Web adresi: www.metropolistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön