26 / 04 / 2024

Metrowin Tower ödemeleri!

Metrowin Tower ödemeleri!

Firma: Metropolist Yapı

Proje: Metrowin Tower

Metrowin Tower ödemeleri yüzde 25 peşinat sonrasında, banka kredili olarak yapılabiliyor. Pendik Metrowin Tower'da ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin 600 TL'den başlıyor....




Metrowin Tower İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor. Pendik  Metrowin Tower  projesi  Metropolist Yapı  imzasını taşıyor. Ofis projesi niteliğinde yükselen Metrowin Tower projesinde ticari birimler de bulunuyor.


18 katlı tek blok olarak inşa edilen Metrowin Tower ödemeleri banka kredisi ile yapılabiliyor. Pendik Metrowin Tower projesinde 8 bin metrekare ofis alanı yer alıyor. Metrowin Tower projesinin 15 ay sonra bitirilmesi hedefleniyor.


Metrowin Tower Pendik'te metrekare birim fiyatı 3 bin 600 liradan başlangıç gösteriliyor. Metrowin Tower'da ofis satışlarına KDV ücreti dahil. 2 bin metrekare alanda ticari birimlerin yer aldığı Metrowin Tower'da ofisler 65 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiyor.


Metrowin Tower ödemeleri!


Metrowin Tower ödemeleri!


Metrowin Tower ödemeleri!


Metrowin Tower ödemeleri yüzde 25 peşinatla yapılıyor. Kalan bakiye banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Metrowin Tower projesi Pendik'te 50 milyon TL yatırımla inşa ediliyor. Metrowin Tower projesinde resepsiyon, güvenlik, otopark, mescit gibi alanlar da yer alıyor.


Telefon: +90 (216) 680 17 00 

Web Adresi: www.metrowin.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön