29 / 03 / 2024

Metsan Nexus Kartal’da lokasyon avantajları ile ön plana çıkıyor!

Metsan Nexus Kartal’da lokasyon avantajları ile ön plana çıkıyor!

Firma: Metsan İnşaat

Proje: Metsan Nexus

Deniz ve ada manzaralı 36 katlı iki bina ve ortasında 17 katlı dairesel kuleden oluşacak Metsan Nexus, sağladığı lokasyon avantajlarıyla yurtiçi ve yurtdışından yoğun ilgi görüyor.



Deniz ve ada manzaralı 36 katlı iki bina ve ortasında 17 katlı dairesel kuleden oluşacak Metsan Nexus, sağladığı lokasyon avantajlarıyla yurtiçi ve yurtdışından yoğun ilgi görüyor. Tamamlandığında modern mimari yapısı ile Kartal’ın çehresini değiştirecek Metsan Nexus, İstanbul’un değeri en hızlı artan bölgesi Kartal’da hayata geçiriliyor. 

Şehrin her geçen gün artan yoğun trafiği göz önünde bulundurulduğunda, hem oturum hem de yatırım için alınan konutlarda projenin lokasyonu ve ulaşım alternatifleri karar aşamasında en önemli etkenler arasında yer alıyor. 

Metsan Nexus,  projenin altında yer alan mağaza, kafe ve restoranlardan oluşan meydanı ve çok sayıdaki sosyal alanı ile hem projede yaşayanların hayat kalitesini yükselterek yaşamı kolaylaştıracak hem de kolay ulaşılabilmesi nedeni ile İstanbul’un yeni buluşma noktalarından biri olacak.   

Metro Bağlantısı ile İstanbul’un Her Yerine Yakın

Metsan Nexus, E-5 karayolunun üzerinde konumlanması, projenin girişinde bulunan Adnan Kahveci Köprüsü ile sahilyoluna direk ulaşılması, E-6 karayoluna yakınlığı ve altında bulunan metrosu ile projede yaşayacaklara sunduğu ulaşım alternatifleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı’na, Pendik İdo İskelesi’ne ve Pendik’teki Hızlı Tren Hattı’na yakınlığı ile de hem şehirler arası hem de uluslararası yolculuklar için ideal bir konumda bulunuyor. 

Metsan Nexus, Kadıköy-Kartal metro hattının uzantısı olarak 2015 sonunda faaliyete geçecek Yakacık metro istasyonunun projenin altında bulunması ile ön plana çıkıyor. Bu istasyon Sabiha Gökçen Havalimanı’na da direk ulaşım sağlayacak. Metro hayata geçtiği zaman, projede yaşayanlar için evlerinin kapısından çıkıp metro ile Sabiha Gökçen Havalimanı’na gitmek 8 dakika, Kadıköy ve Üsküdar’a gitmek 35 dakika, Eminönü/Sirkeci’ye 40 dakika, Taksim’e ve Bakırköy’e ulaşmak ise 50 dakika sürecek. 

Yurtdışından ve özellikle Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler’den projeye talep gösterenler de, yukarıdaki ulaşım avantajlarına ek olarak, projeden kolaylıkla Adalara, Sapanca ve Bolu’ya ve Yalova’ya ulaşılabilir olmasını satın alma kararında tercih sebebi olarak gösteriyorlar.  

Metsan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yüksek Mimar Cemalettin Satoğlu, projenin altında bulunan Yakacık metro istasyonunun çalışmaya başlamasının projeye ekstra prim yaptıracağını ve Metsan Nexus’tan daire almış olanlara projenin tamamlandığında kendi yapacağı prime ek olarak, önemli bir kazanç sağlayacağını belirtti. 



projeye sor



Geri Dön