26 / 04 / 2024

Metsan Nexus Konutları'nın 6 ayda yüzde 42'si satıldı!

Metsan Nexus Konutları'nın 6 ayda yüzde 42'si satıldı!

Metsan İnşaat, 55. yılını Kartal'da inşa ettiği Metsan Nexus ile taçlandırdı. Metsan Yönetim Kurulu Üyesi Yüksek Mimar Cemalettin Satoğlu, 560 milyon liralık yatırımla hayata geçirecekleri projeyle ilgili açıklamalarda bulundu...



Metsan İnşaat, 55. yılını Kartal'da inşa ettiği Metsan Nexus ile taçlandırdı. Metsan Yönetim Kurulu Üyesi Yüksek Mimar Cemalettin Satoğlu, 560 milyon liralık yatırımla hayata geçirecekleri projeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Farklı mimarisiyle dikkat çeken Metsan Nexus'un tüm etapları tamamlandığında konut, rezidans, alışveriş merkezi, ofis, otel ve parklardan oluşan büyük bir karma proje hayata geçmiş olacak. 


Dünyanın önde gelen mimarlarından Daniel Libeskind ile çalışan Metsan, Kartal'ın marka değerine güç katacak bir proje olarak yükseliyor. Projenin ilk etabında 430 konut, ikinci etabında ise otel, ofis, rezidans ve ticari alanlar bulunuyor. 6 ayda yüzde 42'si satılan proje orta vadede yüzde 100'lük prim yaparak ilk yatırımcılarının yüzünü güldürecek. Satoğlu'na göre, bugünlerde alım yapanlar yüzde 60 oranında kazanç sağlayacak. 


Telefon: 444 4 704

Web Adresi: www.metsannexus.com


Ticari Hayat





Geri Dön