23 / 04 / 2024

Mevaport İnşaat 5 yeni projesi tanıttı!

Mevaport İnşaat 5 yeni projesi tanıttı!

Mevaport A.Ş İzmir'de beş yeni gayrimenkul projesi ile Bornova Altındağ'da yatırımlarına devam ediyor. Wyndham Grand İzmir Özdilek'de düzenlenen lansman gecesinde projeler davetlilere tanıtıldı.



Mevaport A.Ş İzmir'de beş yeni gayrimenkul projesi ile Bornova Altındağ'da yatırımlarına devam ediyor. 30 yıldır inşaat sektöründe yer alan şirket Meva Plaza, Trio Life, Q Life,  Altındağ Prestij ve Çamdibi Life konut yatırımlarını hayata geçirmeye başladı. Bugüne kadar 101 bin metrekarelik alanda yatırım gerçekleştiren Mevaport A.Ş son projeleri ile 99 bin metrekarelik alanda 700 konut ile 100 milyon liralık bir yatırımı İzmir'e kazandırdı. 


BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ 


Mevaport Yönetim Kurul üyesi ve Genel Müdür Zekeriya Hazırbulan, Bilal Hazırbulan ve Adem Hazırbulan ev sahipliğinde Wyndham Grand  İzmir  Özdilek'de düzenlenen lansman gecesinde projeler davetlilere tanıtıldı. Zekeriya Hazırbulan inşaat sektörüne yeni bir soluk kazandırmayı hedeflediklerini dile getirirken, "Bu sektöre yeni vizyonlar katmaya çalışıyoruz. Müşteri odaklı, kaliteli ve global standartlara uygun yatırımlarımızı İzmirlilere sunuyoruz" diye konuştu. 


Web: www.mevaport.com/


Sabah Egeli



Haber Yeni Asır Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Meva Port AŞ. İzmir'de beş yeni gayrimenkul projesi ile Bornova Altındağ'da yatıranlarına devam ediyor. 30 yıldır inşaat sektöründe yer alan şirket, Meva Plaza, İM o Life, Q. Life, Altındağ Prestij ve Çamdibi Life yatırımlarım hayata geçirmeye başladı. Bugüne kadar 101 bin metrekarelik yatırım gerçekleştiren Meva Port A.Ş. son projeleri ile 99 bin metrekarelik 700 konut ile 100 milyon liralık bir yatırımı İzmir'e kazandırdı. 


Sektöre yeni vizyon 


Meva Port A.Ş. Yönetim Kurulu'ndan Bilal Hazırbulan, Adem Hazırbulan ve Zekeriya Hazırbulan ev sahipliğinde Wyndham Grand İzmir Özdilek'de düzenlenen lansman gecesinde projeler davetlilere tanıtıldı. Genel Müdür Zekeriya Hazırbulan, inşaat sektörüne yeni bir soluk kazandırmayı hedeflediklerini dile getirirken, "Bu sektöre yeni vizyonlar katmaya çalışıyoruz. Müşteri odaklı, kaliteli ve global standartlara uygun yatırımlarımızı İzmirlilere sunuyoruz" dedi. 




Yeni Asır


Geri Dön