27 / 04 / 2024

Mevlüt Alp Gürün kimdir?

Mevlüt Alp Gürün kimdir?

3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.’de yönetim kurulu üyesi ve genel müdür olarak görev yapan ve aynı zamanda İNDER yönetim kurulu üyesi olan Mevlüt Alp Gürün kimdir?



Mevlüt Alp Gürün kimdir?

1975 İstanbul doğumlu olan Mevlüt Alp GÜRÜN orta öğrenimini Galatasaray Lisesi’nde, yükseköğrenimini İTÜ İnşaat Fakültesi’nde tamamlamıştır.  University of Arizona’da işletme üzerine yüksek lisans öğrenimi yapmıştır.


Çalışma hayatına Kale Kapı Pencere Sistemleri A.Ş.’de başlamış, kurumda çeşitli görevler almıştır. 2009 yılından bu yana 3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.’de yönetim kurulu üyesi ve genel müdür olarak görev yapmaktadır.


Mevlüt Alp Gürün ‘ün Halen Devam Etmekte Olan STK Görevleri

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) ve Galatasaray SK Kongre üyesidir

 

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Üyesi


3S Kale Gayrimenkul Geliştirme

Bir Kale Endüstri Holding iştiraki olan 3S Kale, Kale Markası gücünü ve güvenini gayrimenkul sektörüne taşıyor. Kale Endüstri Holding’in tarihçesi 1953 yılına uzanmaktadır. Kale Kilit’in temelleri 1953 yılında Sn. Sadık Özgür tarafından atılmıştır. Kale Kilit Türkiye’nin kilit ihraç eden ilk şirketi oldu. Kale Çelik Eşya (çelik kapı ve para kasaları) ve Kale Dış Ticaret’in kuruluşunun ardından 1988 yılına gelindiğinde, tüm Kale şirketleri “Kale Endüstri Holding” çatısı altında toplandı. Kale Endüstri Holding iştirakleri uzun zamandır Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasındaki konumunu korumaktadır.





Geri Dön