28 / 03 / 2024

Mevlüt Uysal: Özel sektör KİPTAŞ’ı örnek alsın!

Mevlüt Uysal: Özel sektör KİPTAŞ’ı örnek alsın!

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinin lansmanında konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, özel sektör proje geliştirirken KİPTAŞ’ı örnek alsın dedi. Uysal, sadece barınak değil içinde okulu, camisi olan projeler geliştirsinler mesajını verdi…



Bahçeşehir Vaditepe projesi bugün KİPTAŞ Genel Müdürlük binasında düzenlenen basın toplantısı ile görücüye çıktı. Toplantıya İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım ve Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal katıldı. 



İkinci ve üçüncü etap alt gelirlilere

Toplantıda konuşan İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş Vaditepe Bahçeşehir projesinin ikinci ve üçüncü etaplarının alt gelire yönelik olduğunun müjdesini verdi. Topbaş, “Vaditepe Bahçeşehir’in bin 400 konuttan oluşan ilk etabı bugün itibariyle satışa çıktı. Buradan elde edeceğimiz gelirle projenin ikinci ve üçüncü etaplarını da yapağız. Bu diğer etaplar alt gelir gurubuna yönelik olacak. İkinci ve üçüncü etapta 85-95 metrekare daireler yer alacak. Bizim amacımız kar etmek değil. Tek karımız vatandaşlarımızdan gelen dualardır” dedi. 




Özel sektör KİPTAŞ’ı örnek alsın

Bahçeşehir’in 1995 yılında KİPTAŞ tarafından yapılan toplu konutlar ile adını duyurmaya başladığının altını çizen Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, “KİPTAŞ’ın Bahşeşehir’de 1995 yılında yaptığı toplu konut ile İstanbul’un en güzel ilçelerinden birinin doğmasına vesile oldu. Bölgemizde özel sektörde çok başarılı projeler yapıyorlar ama proje geliştirirken lütfen KİPTAŞ’ı örnek alsınlar. Sadece barınak değil KİPTAŞ projeleri gibi içinde camisi ve  okulu ile her ihtiyaca cevap verebilen yaşam alanları oluştursunlar” ifadesinde bulundu. 


İçinde okul ve cami de var

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım ise; “Vaditepe Bahçeşehir projemiz toplam 284 dönüm üzerinde yükseliyor. Projede toplam 4 bin konut var. İlk etabın satışlarını bugün itibariyle başlatıyoruz. Projede konutların yanı sıra 2 ilköğretim okulu, 3 adet cami, sağlık merkezi ve anaokulu da olacak” diye konuştu. 


Mevlüt Uysal: Özel sektör KİPTAŞ’ı örnek alsın!


Fiyatlar 250 bin 400 TL'den başlıyor

KİPTAŞ tarafından Bahçeşehir’de hayata geçirilen 4 bin konutluk Vaditepe Bahçeşehir projesi satışa çıktı. 284 bin metrekare alan üzerinde yükselen Bahçeşehir Vaditepe projesi toplam 3 etaptan oluşuyor. Satışa çıkan ilk etabında 2+1’den 5+2’e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Fiyatları ise 250 bin 400 TL’den başlıyor 1 milyon 71 bin 500 TL’ye kadar yükseliyor. Projede 48 ay vade farksız taksitle, yüzde 10 peşinatla ve 12 ay ödemesiz seçenekler sunuluyor. 


Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön