26 / 04 / 2024

Meydan Başakşehir satışa çıktı! Yeni proje!

Meydan Başakşehir satışa çıktı! Yeni proje!

Firma: İntek Konut İnş. A.Ş. & Som Plus Yapı İnş. San. Tic. Ltd. Şti. & Nurgroup Ziraat İnş. Tic. Ve San. Ltd. Şti. İş Ortaklığı

Proje: Meydan Başakşehir

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilecek olan Meydan Başakşehir projesi bugün itibariyle satışa çıkıyor...



Meydan Başakşehir projesi bugün itibariyle satışa çıkıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede toplam 540 adet konuta yer veriliyor.

Meydan Başakşehir İntek Konut İnş. A.Ş. & Som Plus Yapı İnş. San. Tic. Ltd. Şti. & Nurgroup Ziraat İnş. Tic. Ve San. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ve  Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor.

Meydan Başakşehir projesinin toplam arsa alanı 63 bin 474 metrekare ve toplam emsale esas inşaat alanı 95 bin 211 metrekare olarak belirlendi. Konumuyla dikkat çeken  Meydan Başakşehir projesi, Başakşehir Göçmen Konutları'nın hemen yanında yükseliyor.

Meydan Başakşehir satışa çıktı! Yeni proje!

Meydan Başakşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor. Meydan Başakşehir'den konut sahibi olmak isteyenler kredi imkanından yararlanabiliyor.

Konutların yanı sıra ticari alanlar ve ofislerin de yer alacağı Meydan Başakşehir projesi için arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 1 milyar 690 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 625 milyon 300 bin TL teklif verilmişti.

Web: http://meydanbasaksehir.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön