25 / 04 / 2024

Meysu Outlet Abdullah Gül tarafından açıldı!

Meysu Outlet Abdullah Gül tarafından açıldı!

Gıda sektörünün duayenlerinden Gülsan A.Ş. şimdi de Meysu Outlet AVM ile adım attığı gayrimenkul sektöründe adından söz ettirmeye hazırlanıyor.  Meysunun eski fabrikasının yerine yapılan Meysu Outlet, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından açıldı



Gıda sektörünün duayenlerinden Gülsan A.Ş. şimdi de Meysu Outlet AVM ile adım attığı gayrimenkul sektöründe adından söz ettirmeye hazırlanıyor.  Meysunun eski fabrikasının yerine yapılan ve Kayserinin ekonomik ve sosyal hayatına canlılık getirecek Meysu Outlet, bugün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından açıldı

Toplam 51 bin metrekare alan üzerine kurulan ve 40 milyon Euroya mal olan Meysu Outlet yılda 50 milyon Euro ciro hedeflerken, ilk yıl 8 milyon ziyaretçi bekliyor. Meysunun antika değeri taşıyan meyve suyu paketleme makineleri ise Tetra Paka bağışlandı.

Kayserinin ilk ve tek outlet alışveriş merkezi Meysu Outlet, kaliteli ve hesaplı alışveriş için kapılarını  bugün açtı. Bölgede aileleri ile birlikte 5000 kişiye istihdam ve yeni iş kolları için fırsat oluşturacak bu yatırım, Kayserinin parlayan yeni yıldızı olacak. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül açılışta yaptığı konuşmada, özel sektörün her zaman farklı bir dinamizme sahip olduğunu belirtti. Beklediğinden çok daha güzel bir yatırımla karşı karşıya olmaktan memnun olduğunu ifade eden Gül, Kayseri gittikçe daha modern bir kent olma yolunda ilerliyor. Bu kadarını  beklemiyordum. Çok beğendim. dedi.

41 yıl önce Türkiyenin ilk meyve suyu fabrikasının üretildiği binayı yeniden yaparak Meysu Outlet mağazası olarak hizmete açan olan Gülsan A.Ş. , binada atıl olarak duran Türkiyenin ilk meyve suyu paketleme makinelerini de Tetra Pakın showroomuna bağışladı.

Tarihi İpek Yolunun geçtiği önemli kesişme noktalarından birinde yer alan Meysu Outletin, Kayserinin önemli sembollerinden biri olmaya hazırlandığını kaydeden Gülsan Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Güldüoğlu, 51 bin metrekare alan üzerine kurulu olan alışveriş merkezinin toplam 40 milyon Euroya mal olduğunu, yıllık ciro hedefinin ise 50 milyon Euro olduğunu belirtti. Güldüoğlu şöyle devam etti: Türkiyenin incisi Kayserimize  yeni bir alışveriş merkezi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gülün onurlandırdığı ve bugün açılışını yapacağı Meysu Outlet alışveriş merkezimizle birlikte, Gülsan A.Ş olarak, gıdadan sonra gayrimenkul sektörüne de adım atmış oluyoruz.Çevre bölge iller ve Kayserinin modern yaşam ihtiyaçlarına cevap vermek için yola çıktığımız Meysu Outlet, alışverişte yeni tercih noktası olacak. Kayserinin ekonomik ve sosyal hayatına canlılık gelecek dedi.


Kendi Enerjisini Üreten Akıllı Bina

Güldüoğlu, Meysu Outletin her hafta farklı eğlence ve kültürel aktiviteler ile eğlenmek ve alışveriş yapmak isteyenlerin buluşma noktası olmayı hedeflediğini ve bir ilke de imza atarak ziyaretçilerin hayatını kolaylaştıracağını belirterek şu bilgileri verdi: Meysu Outlet,  güvenli ve konforlu alışverişin de ilk durağı olacak. 3 bin 500 metrekarelik market alışverişi, 5D Sineması, Kültür Merkezi, Eğlence Parkları, bin kişi kapasiteli yeme-içme alanı, ile Meysu Outlet, ileri teknoloji ve çelik konstrüksiyon sisteminin kullanıldığı trijenerasyon sistemi ile de kendi enerjisini üretecek.

Hedef 8 milyon ziyaretçi
Yıl içine yayılan özel kampanyalarla ziyaretçilerine eşine az rastlanır fırsatlar sunacak olan Meysu Outlet, yılda yaklaşık 8 milyon ziyaretçi karşılamayı bekliyor.
Meysu Outletin yönetimini ve işletmesini AVM mfi Partners gerçekleştirecek. 2006 yılında kurulan şirket, Türkiyede AVM işletmeciliği dendiğinde ilk akla gelen isimler arasında yer alıyor.


Geri Dön