19 / 04 / 2024

Aziz Yapı Ataköy Towers projesi!

Aziz Yapı Ataköy Towers projesi!

Firma: Aziz Yapı

Proje: Ataköy Towers

Aziz Yapı Ataköy Towers projesi İstanbul Bakırköy-Ataköy'de Aziz Yapı imzasıyla yükseliyor. Satış sürecine devam edilen projede yer alan konutlar 52,95 metrekare ile 115,29 metrekare arasında alanlara sahip...



Dairelerin teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Aziz Yapı Ataköy Towers projesi,  Aziz Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Projenin toplam inşaat alanı 68 bin metrekare olarak belirlendi.


Ataköy Towers satılık daire tipleri 1 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede yer alan daireler metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


10 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Aziz Yapı Ataköy Towers projesi, E-5 Otoyolu üzerinde, Yenibosna Otobüs Garajı'nın yanında inşa ediliyor. Projenin içerisinde avm de yer alıyor.


Aziz Yapı Ataköy Towers projesi!


Toplam 292 adet daire ve 64 adet mağazadan meydana gelen Aziz Yapı Ataköy Towers nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul-Ataköy deniliyor. Proje, LEED Sertifika Adayı olarak hayata geçiriliyor. 


Aziz Yapı Ataköy Towers projesi, 2 bloktan meydana geliyor. Projede; danışma, vale, otopark, catering hizmeti, video konferans,  fitness, sauna, açık - kapalı yüzme havuzu, toplantı odaları, park alanı, spor alanları gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Ataköy Towers adres: Ataköy 7-8-9-10 Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yanyol Cad. No:20/1-3 Bakırköy İstanbul


Aziz Yapı Ataköy Towers satış ofisi:

Tel: 0212 465 84 03

Web: www.atakoytowers.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön