25 / 04 / 2024

Mia İskitler projesi Mayıs'ta başlıyor!

Mia İskitler projesi Mayıs'ta başlıyor!

810 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçirilen MİA İskitler Projesi için ilk kazma 2003 yılında vurulmuştu. 900 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek olan Mia Ankara İskitler projesi Mayıs'ta başlıyor...




Başkent  Ankara  İskitler çevresinde 2003 yılında ilk kazması vurulan ancak sonraki yıllar boyunca ilerlemesi yavaşlayan 810 milyon dolarlık Ankara MİA İskitler Projesi'nin inşaatı önümüzdeki ay başlayacak. 


Ankara Mia İskitler projesi tamamına yakını ekonomik ömrünü tamamlamış veya metruk haldeki binalarla dolu olan ve bu nedenle ekonomik açıdan üretkenliğini büyük ölçüde kaybetmiş İskitler Büyük Sanayi Bölgesinde Ankara  Büyükşehir Belediyesi'yle ortak bir Kentsel Dönüşüm Projesi olarak hayata geçiyor. 900 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek olan Mia İskitler projesinin 640 bin metrekarelik 1. etabı Mia 1, 260 bin metrekarelik 2. etabı ise Mia 2 olarak adlandırılıyor. 


Mia 1 olarak adlandırılan kısımda merkezi iş alanları, Mia 2 olarak adlandırılan kısımda ise konut olması planlanıyor. Sarış ve tanıtım ofisinin kurulduğu Mia İskitler projesinde ilk iş merkezi binası Ünsal Grup tarafından dikiliyor.


1 milyon 800 bin metrekare brüt inşaat alanının olacağı Mia 1'de ortak kullanım alanları, kapalı otopark, atriumlar ve iç sokaklar yer alacak.  


Ticari alanlar, alışveriş merkezleri ve rezidansların bulunacağı Ankara Mia projesinde Mayıs ayında bazı kamu kurumlarının ofis kulelerinin inşaatları başlayacak.



Mia Ankara iletişim:

Web adresi: http://www.miaankara.com.tr/

Telefon: 0312 341 2222


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön