20 / 04 / 2024

Michael Purtill, Four Seasons Sultanahmet’in Genel Müdürü oldu!

Michael Purtill, Four Seasons Sultanahmet’in Genel Müdürü oldu!

Trip Advisor 2014 Travelers' Choice ödüllerinde Türkiye'nin En İyi Oteli seçilen Four Seasons Sultanahmet’in Genel Müdürlüğü görevine Mart ayı itibariyle Bangor doğumlu Michael Purtill getirildi.



“Ben çalışmaktan gurur duyacağım otellere gitmeyi seçtim” diyen Bangor doğumlu Michael Purtill, kariyerini İngiltere’de inşa etti. Purtill şimdiye kadar Chewton Glen Hotel Health Club and Spa, Turnberry Hotel Golf Courses and Spa, Ashdown Park Hotel & Country Club, Four Seasons Hotel Hampshire ve Four Seasons Hotel Canary Wharf otellerinde görev aldı. 


Bournemouth Üniversitesi’nden mezun olan İngilizce ve Fransızca dillerine hakim Purtill, 2003’ten bu yana Four Seasons Hotels and Resorts zinciriyle çalışıyor.  İş hayatına babasının işlettiği otelde bulaşıkları yıkayarak başlayan Purtill bu sayede çalıştığı işten gurur duymanın ne kadar önemli olduğunu öğrendiğini belirtiyor. Mart ayı itibariyle Four Seasons Sultanahmet’te Genel Müdür görevini üstlenen Purtill rahat ve ulaşılabilir bir lider olarak çalışanlarının kendi kararlarını almalarını sağlıyor. 


İstanbul’a olan aşkının beş yıl önce tatil için geldiğinde başladığını dile getiren Purtill,  İstanbul’un kültürünü, yemeklerini ve atmosferini çok beğendiğini dile getirdi.  Four Seasons Sultanahmet’i evi olarak gördüğünü ifade eden Purtill, İstanbul’da çalışmaktan büyük keyif alacağını belirtti.



Geri Dön