25 / 04 / 2024

Milas'ta altyapı çalışmaları devam ediyor!

Milas'ta altyapı çalışmaları devam ediyor!

Milas Kaymakamlığı 'nda yapılan son altyapı toplantısında yağmurdan zarar gören yollara müdahale kararı çıkmasına rağmen, altyapı firmalarının bu konuya özen göstermemesi ise vatandaşları çileden çıkardı.



YOL TOPRAKLA DOLDU 

Yağmur ve eğitimin etkisiyle yoldan kopan toprak, Akkent Caddesi'nde birikmeye başladı. Mahallelerinde yaşadıkları sorunu dile getiren vatandaşlar; "Altyapı ekiplerinin çalışması sırasında Yokuş Sokak üzerindeki kaplama söküldü. Ekiplerin yolu bu şekilde bırakması, şiddetli yağışında etkisiyle tüm toprağı caddeye sürükledi. Yokuş Sokak'ta da derin yarıklar oluştu. Buradan geçmek isteyen araçlar çok zor anlar yaşıyor. Cadde tam anlamıyla çamur içinde kaldı. Yetkililerin biriken bu toprağı temizlemesini ve yoldaki çalışmayı kısa sürede bitirmesini istiyoruz." diye konuştu. 


YOLLAR ÇAMUR DERYASI..! 

Geçtiğimiz hafta sonu Ahmetçavuş-Hayıtlı Mahallesi Çitlembik Sokak'tan geçmek isteyen bir araç, çamur deryası görünümündeki yola saplanarak mahsur kaldı. Yolda yürümenin zorluğuna dikkat çeken vatandaşlar, altyapı şikâyetlerinde artış olduğunu belirterek çözüm istedi. İsmetpaşa Mahallesi Dumlupınar Caddesi'ndeki bozulmalar da had safhaya ulaştı. 

Uzun süredir araç trafiğinin ve yayaların tehlikede olduğunu belirten mahalleli; "Yol neredeyse ikiye ayrıldı. Bu yarıklar bizleri ve araçları tehlikeye düşürüyor. Etrafta bir uyarı levhası bile yok!" dedi. 


Muğla Gazete Yakamoz


Geri Dön