20 / 04 / 2024

Mimari Aydınlatma Tasarımı Eğitimi 21 Eylül'de başlıyor!

Mimari Aydınlatma Tasarımı Eğitimi 21 Eylül'de başlıyor!

Bilgi Eğitim, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek dünyada son dönemde trend haline gelen ve yeni bir istihdam potansiyeli yaratan ‘Mimari Aydınlatma Tasarım’ konusunda eğitim programı başlatıyor...



Bilgi Eğitim, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek  dünyada son dönemde trend haline gelen ve yeni bir istihdam potansiyeli yaratan ‘Mimari Aydınlatma Tasarım’ konusunda eğitim programı başlatıyor. 21 Eylül’de başlayacak ve profesyonellerin yanı sıra sadece ışığa ilgi duyan keşif meraklılarına açık eğitim, katılımcılara yeni bir kariyer fırsatı da yaratacak

Bilgi Eğitim, dünyada hızla yükselen bir trend haline gelen ve istihdam açığının bulunduğu ‘Mimari Aydınlatma Tasarımı’ konusunda Türkiye’de ilk kez özel bir eğitim programı hazırlayarak gençlere yeni bir iş kapısı açarken sektörde kendini geliştirmek isteyenlere de kariyer fırsatı sunuyor.


İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin ‘Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’ Bilgi Eğitim tarafından hazırlanan ve 6 hafta sürecek eğitim programı 21 Eylül’de başlıyor. Üniversite’nin Santral Kampüsü’nde her Cumartesi saat 10:00-13.00 ile 14.00-17:00 saatleri arasında verilecek eğitimlerde katılımcılara ışığın verimli kullanılmasının ipuçlarından aydınlatma tasarımına, örnek proje uygulamalarından yeni yaklaşımlara kadar mimari aydınlatma konusunda kapsamlı bir program sunulacak.


Mustafa Seven’in eğitmenliğinde ve yapı-alan-atmosfer ekseninde konusunda uzman profesyonellerin katılımıyla gerçekleşecek eğitim programında; tasarım süreci başından sonuna kadar ele alınarak, mimari aydınlatma tasarımlarının yapabilmesi için gerekli teknik donanımın kazandırılması, gelişen ışıl teknolojilerinin mimari aydınlatma tasarımında kullanılabilmesi, mimari aydınlatma tasarımcısının beraber çalıştığı diğer disiplinlerle olan etkileşimin incelenmesi, aydınlatma tasarımcısının gözünden tasarım-proje yorumları yaptırılması hedefleniyor. Programa katılım bedeli ise 2 bin TL.



Geri Dön