27 / 04 / 2024

Mimari Tasarımda İklimlendirme paneli 2 Ekim'de!

Mimari Tasarımda İklimlendirme paneli 2 Ekim'de!

İSKİD tarafından düzenlenecek Mimari Tasarımda İklimlendirme paneli 2 Ekim Salı günü gerçekleşecek. Etkinlik, sektör profesyonellerini, akademisyenleri ve öğrencileri ağırlayacak.



1992 yılında kurulan İSKİD (İklimlendirme, Soğutma, Klima İmalatçıları Derneği) tarafından düzenlenen Mimari Tasarımda İklimlendirme paneli 2 Ekim'de gerçekleşecek. Yapı Medya İletişim’in Yapı Endüstri Merkezi (YEM)’de düzenlenen etkinliğe, sektör profesyonelleri, akademisyenler ve öğrenciler katılım sağlayacak.

İSKİD'in etkinliğinde son yıllarda yeni bir kavram olarak karşımıza çıkan ve sağlığımızı doğrudan etkileyen “hasta bina” kavramı yapı konuşulacak. Panel, sektörü ve toplumu bilinçlendirecek. 

Isıtma ve soğutma cihazlarının binalarda nasıl kullanılacağı anlatılacak panel, ekonomi gazetecisi Cüneyt Toros moderatörlüğünde yapılacak. Oturumda mimaristudio’nun kurucu ortağı Yüksek Mimar Önder Kul, Ünder Mimarlık’ın kurucusu Mimar Burak Ünder, Swanke Hayden Connell Mimarlık Genel Müdürü Burcu Şenparlak, Rota Mühendislik’ten Devrim Atalay ve Rönesans Gayrimenkul’den Burak Toroman sağlıklı ve doğru binaların inşa edilmesi için çözüm önerisi sunacak.
 


Geri Dön