19 / 04 / 2024

Mimoza Uptown Konutları 'nda 360 bin TL'ye! Hemen tapu teslim!

Mimoza Uptown Konutları 'nda 360 bin TL'ye! Hemen tapu teslim!

Mimoza Uptown Konutları 'nda dairelerin fiyatları fiyatları 300 bin TL 'den başlıyor, 360 bin TL 'ye kadar yükseliyor. Projeden ev almak isteyenler ING Bank, Garanti Bankası ve Finansbank 'tan kredi kullanabiliyor



K Yapı tarafından Ümraniye şžerifali 'de hayata geçirilen Mimoza Uptown Konutları 'nda yaşam başladı. Projede yer alan konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor.

17 katlı 2 blokta 56 normal konut ve 4 adet çatı dubleksinden meydana gelen Mimoza Uptown Konutları 'nda satışı devam eden son 10 konut yer alıyor.

Mimoza Uptown Konutları 'nda dairelerin fiyatları fiyatları 300 bin TL 'den başlıyor, 360 bin TL 'ye kadar yükseliyor. Projeden ev almak isteyenler ING Bank, Garanti Bankası ve Finansbank 'tan kredi kullanabiliyor.

60 konutluk proje olan Mimoza Uptown 'da bütün konutlar 148 metrekarelik 3+1 şeklinde inşa edildi. Projenin inşaatına 2009 yılında başlandı.

3 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Uptown Konutları 'nın 2 bin metrekarelik bölümü park, yeşil alan ve yürüyüş yollarından meydana geliyor.

Mimoza Up Town projesinde kapalı devre kamera sistemi ve sinema odası, her daireye bir araçlık kapalı otopark, yarı olimpik yüzme havuzu,   çocuk havuzu, çocuk oyun alanları, geniş park ve yeşil alanlar, fitness salonu, club house, kids club, kapalı çocuk oyun alanı, 24 saat güvenlik ve koruma bulunuyor.

Mimoza Uptown projesi depreme özel rayde temel ve perde kolon sistemiyle inşa edildi. Su ve ısı yalıtımlı temel ve bodrum kat perdeleri kullanıldı. Dış cephede Ytong ve mantolama ısı yalıtımı yapıldı. Projeye uygun C30 beton kullanıldı.

www.kyapi.com.tr

0216 590 01 65


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön