19 / 04 / 2024

Mina Başaran ve Murat Gezer Bebek'te oturacaktı!

Mina Başaran ve Murat Gezer Bebek'te oturacaktı!

Dubai'de bekarlığa veda partisi yaptıktan sonra geçirdiği uçak kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran ile nişanlısı Murat Gezer'in, düğünden sonra yaşamayı planladıkları evi tuttukları ortaya çıktı.



Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düşmesi sonucu Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 10 arkadaşını hayatını kaybetti. 

İran'da düşen jette yaşamını yitiren 10 kişinin cenazesi dün teslim edildi. Pilotun cenazesine ulaşılamadı. Mina Başaran'ın, Sinem Akay'ın ve Burcu Gündoğan Urfalı'nın cenaze namazları Ataköy 5. Kısım Camii'nde ikindi namazını müteakip, Ayşe And ve Aslı Gül İzmirli'nin cenaze namazları ise Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak.

Mina Başaran’ın cenazesi bugün Ataköy’den kaldırılacak!

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Dubai'de bekarlığa veda partisi yaptıktan sonra geçirdiği uçak kazasında vefat eden Mina Başaran ile nişanlısı Murat Gezer'in, düğünden sonra yaşamayı planladıkları evi tuttukları ortaya çıktı.

40 BİN LİRA KİRA
Çift, 14 Nisan'da gerçekleşecek düğünden sonra Bebek'te bir yalı dairesinde yaşamaya karar vermişlerdi. Nişanlılar, ev için iki ay önce 40 bin lira kiraya imza atmışlardı. Murat Gezer, evin dekorasyonuyla ilgileniyordu.


Geri Dön