26 / 04 / 2024

Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz!

Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Toplam 342 adet dairenin yer aldığı Mirage Rezidans Güneşli'de lansmana özel indirimler uygulanıyor. Proje "Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz" sloganıyla satışlarına devam ediyor.



Teslim tarihi 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlenen Mirage Residence Konutları İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli semtinde inşa ediliyor. Proje 342 adet daire ve 60 adet mağazadan meydana geliyor. 


"Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz" sloganıyla yükselen Mirage Residence Bağcılar'da banka kredili veya peşin ödemelerde yüzde 10, lansmana özel ise yüzde 7 indirim yapılıyor. 


Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği Güneşli Mirage Residence'de yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 25'lik kısım teslim, yüzde 50'lik kısım ise 48 ay 0 faiz avantajıyla ödeniyor.


Bağcılar Mirage Residence'de açık hava ve fitness alanı, çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, güneşlenme ve gölgelik alanları, yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor. 


Konut fiyatları 356 bin TL'den başlangıç gösteren Mirage Residence Evleri  Sur Yapı  imzası ile inşa ediliyor. Proje 17 katlı 3 bloktan oluşuyor. 


Mirage Rezidans satış ofisi iletişim

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön