19 / 04 / 2024

Mistral GYO 2021 yılı değerleme firmalarını seçti!

Mistral GYO 2021 yılı değerleme firmalarını seçti!

Mistral GYO'nun portföyünde bulunan her bir varlık için Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.



Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2021 yılı değerleme firmasının seçimi hakkında açıklama yaptı. 

Mistral GYO'nun portföyünde bulunan her bir varlık için Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den ve ayrıca 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Mistral GYO'nun KAP açıklaması:
Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi ("Şirket") Yönetim Kurulu üyeleri,29.01.2021 tarihli toplantıda,

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri III N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin " Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Seçimi" başlıklı 35nci maddesi uyarınca; portföyümüzde bulunan her bir varlık için Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den ve ayrıca 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına  karar vermiştir.


Geri Dön