28 / 03 / 2024

Mobilya festivalinde yüzde 70 indirim!

Mobilya festivalinde yüzde 70 indirim!

Mobilya sektörü festival havası yaşıyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği ' nin organize ettiği ve dün başlayan organizasyonla ürünlere yüzde 70 ' e varan indirim yapılacak...



Mobilya sektörü festival havası yaşıyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği'nin organize ettiği ve dün başlayan organizasyonla ürünlere % 70'e varan indirim yapılacak


Perakende sektöründen sonra mobilyacılar da festival yapmaya karar verdi. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), sektörün 56 firmasını tek çatı altında toplayarak MOSDER Mobilya Festivali'ni başlattı. Dün devreye giren ve yüzde 70'e varan indirimlerin yapılacağı festival, 30 Kasım'a kadar sürecek. Festivalde, indirimlerin yanı sıra sürpriz hediyeler yer alacak. Yemek, yatak ve çocuk odalarıyla koltuklar ve daha pek çok ürün grubunda yapılcak indirimlerle tüketimin canlandırılması hedefleniyor. Türkiye genelinde yapılan organizasyon özellikle evlenecek olan çiftlerle evini yenilemek isteyenlere fırsat yaratacak. 


500 MİLYON CİRO HEDEFİ 


MOSDER Başkanı İsmail Doğan, son dönemde mobilya sektöründe zayıflayan ciroların bu festivalle birlikte artacağını söyledi. 45 gün sürecek olan etkinlik sonrasında Türkiye genelinde 500 milyon liralık ciro hedeflendiğini belirten Doğan, "Her firma kendi pazarlama stratejisi doğrultusunda belli ürün gruplarında indirim yapacak. İskontonun yüzde 70'e varmasıyla bir koltuk grubunu 2 bin TL'ye, yatak odası takımını ise 3 bin 500, 4 bin TL'ye almak mümkün olacak" diye konuştu. Festival kapsamında Doğtaş'tan Çilek Mobilya'ya, Casa'dan Yataş'a pek çok ünlü firmanın ürünlerini ucuza satın almak mümkün olacak. Doğan, bazı günlerde firmaların belirledikleri ekstra sürpriz indirimler ve fırsatlar olabileceğini de söyledi. Festivalin mobilya sektöründe ilk kez yapıldığını belirten Doğan, şöyle konuştu: "Türk mobilya sektörü sağladığı katma değerle önemli sanayi kollarından biri. İç pazarı da canlandırarak üreticinin önünü açmak istiyoruz. Festival sektöre canlılık getirecek." 


SEKTÖRÜN ÇATI KURULUŞU


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği mobilya sektörünün önemli 58 markasını tek çatıda toplayarak, sektörün yüzde 50'sinden fazlasını temsil ediyor. MOSDER, dünyanın en büyük 3'üncü mobilya organizasyonu olmaya aday İstanbul Mobilya Fuarı ile Türkiye ve dünyanın dört bir yanındaki mobilya profesyonellerini her yıl bir araya getiriyor. Sektörün global ölçekteki konumunu koruması için çalışmalarını sürdüren MOSDER, her yıl Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması ile sektörde sinerji oluşturuyor. 



Sabah 


Geri Dön