25 / 04 / 2024

Moment Yapı'dan yaşam odaklı ofis projesi!

Moment Yapı'dan yaşam odaklı ofis projesi!

Moment Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, Ankara'nın en yüksek noktalarından biri olan Beştepe'deki Moment Beştepe Ofis projesinin detaylarını Sabah Ankara'ya anlattı.



Ankara inşaat sektöründe 14 yıldır faaliyet gösteren Moment Yapı A.Ş. en ilginç projelerden birine daha imza atıyor. Firma, Ankara'nın en yüksek noktasında ofisler kuracak. 


Moment Beştepe Ofis projesi hakkında bilgi verebilir misiniz? 


Moment Yapı A.Ş. olarak yıllardır kamu sektörü ağırlıklı olarak faaliyet gösterdik ancak; her zaman aklımda, hayallerimde "özel bir projeye" imza atmak vardı. Moment Beştepe Ofis bu hayallerin ürünüdür. Hikayesi 15 yü önceye dayanır. 15 yıl önce projenin şu anda bulunduğu yerin yanındaki Jandarma Genel Komutanlığı binasının inşaatını yaparken, Moment Beştepe Ofis'in arsasını gördük ve daha sonra hayallerimizi gerçekleştirmek üzere satın aldık. Projemizi geliştirmemiz, geçtiğimiz beş yıl devam etti; biraz da en iyiyi hedefleyen detaycı yapımız buna sebep oldu; ama sonuçta hayallerimiz bu projede soluk buldu. Moment Beştepe Ofis, 15 katlı iki blokta, 330 ofis ve 22 adet ticari üniteden oluşuyor. Ofis büyüklükleri 76 metrekare ile 1600 metrekare arasında değişen proje, "mutlu çalışanlar" mottosuyla çarpıcı sosyal alanlar sunuyor. 


Moment Beştepe Ofis'in lokasyon özellikleri nelerdir? 


Moment Beştepe Ofis, Atatürk Orman Çiftliği ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi''niıı bulunduğu Ankara'nın yeşili en yoğun lokasyonunda yükseliyor. Moment Beştepe bu avantajı ile keyifli bir manzaraya ve hiçbir zaman kapanmayacak geniş bir ufka bakıyor. Yaşam ve çalışan odaklı Moment Beştepe Ofis, ulaşım olanaklarıyla Ankara'nın artan trafik yüküne alternatifler sunuyor. Proje, Konya Yolu'na 500 metre, İstanbul Yolu'na 500 metre, Kızılay'a 7,4 km, Tunalı'ya 7,5 km, Çevre Yolu'na 17 km, Eskişehir Yolu'na 2 km, AŞTİ'ye 500 metre. Otobüs durağı, Moment Beştepe Ofis'in hemen önünde, Bahçelievler ve Söğüt özü metro istasyonlarına ise sadece 500 metre uzaklıkta. 


Moment Beştepe Ofis'i diğer ofis projelerinden ayıran özellikleri nelerdir? 


Moment Beştepe Ofis, yaşam odaklı, çalışan odaklı bir projedir; çalışanın mutluluğu bizim projemizin önceliğidir. Bizim için mutlu çalışanlar, mutlu ofisler; yaratıcı süreçler, verimli bir iş hayatı demektir. Moment Beştepe Ofisi içinde, çalışanların nefes alabileceği keyifle mola verebileceği, sosyali eşebileceği alanlar yarattık. Bu alanları da ofis alanlarından fedakârlık yaparak tasarladık. 


Moment Beştepe Ofis'te ofisi olanlar, yorucu bir seyahat dönüşü uyku odasında istirahat edebilsin, yoga odasında stresinden arınabilsin, Mola Sokağı'nda sosyal hayata karışabilsin istedik. Kısa bir süre soma örneğin uyku odasının, yoga odasının, sosyal alanların ofislerin bir parçası olacağını göreceksiniz. 

Moment Beştepe Ofis'de workshop, seminer, toplantı salonları oluşturarak, bütün ihtiyaçların ofis çatısı altında karşılanmasına odaklandık. Günümüz ofislerinde çalışanların en çok ihtiyacı olan temiz hava ve oksijeni, açılan pencereler ile ofislerimize taşıdık ki yeni ofis binalarında bu imkan bulunmuyor. Biz bütün bu alanları tasarlarken, iş arkadaşlarımızın mutluluğunun verimliliğe ve işe yansıyacağını düşündük. Moment Beştepe Ofis, Ankara'da yeşilin yoğun olduğu bir bölgede yer alıyor. Biz de çevreye uyumlu bir proje yaptık. 


Projenin yapım aşamasındaki çevre duyarlılığının yanı sıra çevre düzenlemeleri, teras bahçeler ile Moment Beştepe Ofis'i daha da yeşil kılmaya çalıştık. 



www.momentbestepe.com.tr/



Sabah Ankara


Geri Dön