24 / 04 / 2024

MPOL İnşaat Gaziantep'te projelerine devam ediyor!

MPOL İnşaat Gaziantep'te projelerine devam ediyor!

Gaziantep'te hizmet veren MPOL İnşaat ,yeni projeleri ile inşaat sektöründe çalışmalarını artırıyor. Karataş ve Merveşehir de inşaat projelerini sürdürüyor. Mustafa Polat firmanın projelerini anlattı...



Gaziantep'te hizmet veren MPOL İnşaat ,yeni projeleri ile inşaat sektöründe çalışmalarını artırıyor. 

Karataş ve Merveşehir de inşaat projelerini sürdürüyor.


"PROJELERİMİZ SÜRÜYOR" 

2009 Yılında tek blok ve kat karşılığı inşaat yaparak Gaziantep inşaat firmaları arasında yer almaya başladıklarını ifade eden MPOL İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Polat," İlk inşaatımızı Gaziantep Meıveşehir bölgesinde yaptık, Gaziantep'in 4 bölgesinde yatırımlarını artıran firmamız kuruluşundan bu yana yaklaşık 300 dairenin teslimatını eksiksiz bir şekilde gerçekleştirdi" diye konuştu.Yatırımlarını farklı bölge ve semtlere yaydıklarını ifade eden Polat, "MPOL İnşaat Seyrantepe'de 1 blok 48 daireli devam eden projesi ile Gazikent'te 1 blok 24 daireli projeleri ile çalışmalarına devam ediyor" ifadelerini kullandı. 


MPOL YAŞAM SİTESİ PROJESİ GÖZ DOLDURUYOR" 

Ayrıca müşterilerinden gelen yoğun istek ve talepleri değerlendiklerini belirten Polat," Firma olarak Karataş bölgesinde de yeni projeler ile hizmet vermeye devam ediyoruz" dedi. 5 bloktan oluşan 120 daireli yaşam standartlarının üzerinde bir proje yaptıklarını belirten Polat, "Sosyal alanları ve çocuklar için güvenlik düzeyi yüksek oyun alanları ile rahat nefes alınabilecek site içerisinde yeşil alanları, havuzlu bahçeleri, 24 saat kamera sistemi ile güvenliği sağlanacak MPOL YAŞAM SİTESİ PROJESİ ve tüm projeleri tamamen MPOL İnşaat'ın kendi öz sermayesi ile gerçekleştirildiğini belirterek ,"İnşaat sektöründe hızla yükselmeye devam edeceklerini vurguladı.


Gaziantep Denge Gazetesi


Geri Dön