24 / 04 / 2024

MS United Tranding Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    


MS United Tranding Gayrimenkul İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sulaf Alabbas tarafından kuruldu.



MS United Tranding Gayrimenkul İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sulaf Alabbas tarafından kuruldu.

MS United Tranding Gayrimenkul İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri yapmak. Gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık etmesi. Kendine ait gayrimenkulün alınıp satılması. -Kendi arazisi üzerinde veya Kat karşılığı mesken ve iş yerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve iş yerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek. -Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü elektrik ve elektronik eşya, beyaz eşya, cep telefonu ve aksesuarları, ısıtma, soğutma, havalandırma, sistem ve cihazlarının elektrikli ve elektronik aletlerin ,alım ve satımını, tamir ve bakımını, tesisat proje taahhüt işlerini, ithalat ve ihracatını yapar. Servis hizmetleri verir. -Yurt içinde ve yurt dışında Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Şirket İştigal konularını geliştirmek için Şunları Yapar; A Amaç ve konusu ile ilgili olarak veya bu faaliyetleri için iştira hakları ve beraatları, ticaret unvanı, imtiyaz ve ruhsatnameler ve bunun gibi fikri ve sınai mülkiyet hakları devir alabilir, kullanabilir, devredebilir. Konusu ile ilgili her türlü araç, nakil vasıtaları, makine ve tesisler ile bunların yedek aksamını satın almak ve ithal etmek. B - Şirket amaç ve konularını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükuna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.


Geri Dön