26 / 04 / 2024

MÜSİAD'dan Danimarka'ya yeni ofis!

MÜSİAD'dan Danimarka'ya yeni ofis!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Danimarka'nın Glostrup bölgesinde kiraladığı yeni ofisi teslim aldı.



Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), 2007 yılında kiraladığı yeni ofisi teslim aldı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, MÜSİAD'ın 2007 yılında kısa bir süreliğine küçük bir ofiste hizmet verdikten sonra kapattığı Danimarka şubesi yeniden hizmete açıldı. 

MÜSİAD Danimarka Şubesi Başkanı Latif İbişoğlu, "2007 yılında kurulduğumuzda bir ofisimiz vardı ancak zaman içerisinde değişik sebeplerden dolayı çalışmalarımızda bir yavaşlama oldu, dolayısıyla biz de ofisimizi kapattık. Üyelerimizle daha sık sık bir araya gelebilmek açısından tekrar ofis gerekliliği hasıl oldu" şeklinde konuştu. 

Üyelerinin kendi evine gelircesine MÜSİAD ofisine gelebileceği söyleyen İbişoğlu, "Çalışmalarımızı daha hızlı, pratik, yerinde yapma imkanı bulacağımızı düşünerek, ofis ihtiyacımızı karşılamak üzere burayı kiraladık" ifadelerini kullandı.

Türkiye'den Danimarka'ya iş yapmak için sık sık iş adamlarının geldiğini ve kendilerini ziyaret ettiğini belirten İbişoğlu, görüşmelerin kendi ofislerinde gerçekleşeceğini kaydetti. 

Ofisin, başkent Kopenhag'ın şehir merkezinin 11 kilometre batısında bulunan Glostrup kentinde olduğunu söyleyen İbişoğlu,  Danimarka ile Türkiye arasında ticaretin artması için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. 

MÜSİAD'ın 80 ülkede 210 temsil noktasında hizmet verdiğini dile getiren İbişoğlu, gelecekte ofisin resmi açılışının, Türkiye'den gelecek MÜSİAD heyeti tarafından gerçekleştirileceğinin altını çizdi. 


Geri Dön