27 / 04 / 2024

MÜSİAD'ın indirim çağrısına üyelerden tam destek geldi!

MÜSİAD'ın indirim çağrısına üyelerden tam destek geldi!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Mahmut Asmalı yaptığı açıklamada, "Çağrımızın hızlı bir şekilde karşılık bulmasından dolayı gururluyuz. Üyelerimiz kampanyamıza indirim yaparak destek vermeye başladı." dedi.



Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) iş dünyasına indirim çağrısı yapmıştı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, MÜSİAD üyesi olan kuruluşlar başlatılan yeni kampanyaya indirim yaparak destek verdi.

MÜSİAD'ın yaptığı açıklamaya göre, yapılan indirim çağrısı çok kısa zamanda karşılık buldu. Toplamda 11 bini aşkın üyesiyle, 60 binden fazla işletmeyi temsil eden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı tedbirlerin piyasalara olumlu şekilde yansıması ve kısa zamanda TL'de ciddi değer artışının yaşanmasından sonra iş dünyasına da  bir indirim çağrısı yaptı. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, söz konusu değer kazanımı sebebiyle, "Haydi Türkiye Şimdi İndirim Zamanı" kampanyası için düğmeye bastı. Kampanyaya destek sağlayan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği üyesi kuruluşlar da indirim yapmaya başladı.

MÜSİAD ın indirim çağrısına üyelerden tam destek geldi!

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Mahmut Asmalı, "Çağrımızın hızlı bir şekilde karşılık bulmasından dolayı gururluyuz. Üyelerimiz kampanyamıza indirim yaparak destek vermeye başladı. Başlattığımız bu kampanya, inanıyorum ki çığ gibi büyüyecek sadece MÜSİAD üyesi kurum ve kuruluşlar değil ülkemizde faaliyet gösteren tüm firmalar katılacaktır." dedi.

Yaşanan son ekonomik gelişmeler doğrultusunda iş dünyasını halkın alım gücü lehine ürün fiyatlarında indirime çağırdıklarını kaydeden Mahmut Asmalı, şöyle konuştu:

"Vakit beraber olma, daha güçlü yarınları birlikte inşa etme vaktidir. Ne mutludur ki çağrımız hızlı bir karşılık buldu. MÜSİAD üyesi kuruluşlarımız kampanyamıza indirim yaparak destek vermeye başladı. Milletimizin refahı için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bundan sonra da bu yönde, üreten ve güçlü Türkiye için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türkiye ekonomisi, gerek iç gerekse dış kaynaklı bütün algı manipülasyonlarına karşı geçmişte olduğu gibi bugün de dimdik ayaktadır. Son 20 yılda serbest piyasa koşullarından ödün vermeden yıllık ortalama 5,3 büyümeyi başaran ekonomimizin, bu süreci de atlatacağına inanıyoruz."
 

MÜSİAD'dan indirim çağrısı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön