19 / 04 / 2024

Mustafa Büyük: Adana'nın turizm potansiyelini değerlendirmeliyiz!

Mustafa Büyük: Adana'nın turizm potansiyelini değerlendirmeliyiz!

Adana Valisi Mustafa Büyük, “Sektör temsilcilerimiz ve kent gönüllüsü dostlarımız ile birlikte, Adana’nın turizm çatısını zirveye taşımak yolunda ele ele ve gönül gönüle çalışmaya hazırız" dedi




Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Tayyar Zaimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti. ÇUKTOB Başkanı Tayyar Zaimoğlu ziyaret sırasında Vali Mustafa Büyük’e yaptıkları çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler verdi.  Adana  turizminin gelişip kalkınması için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ve bu uğurdaki çalışmalarını bundan sonra da kararlılıkla sürdüreceklerini belirten Zaimoğlu, “Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı yapmış olan zat-ı aliniz ile birlikte, Adana turizminin gelişmesi için hayli yararlı çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

Tayyar Zaimoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Büyük ise, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olmasından dolayı, zengin bir tarihi ve kültürel mirasa sahip olan Adana’da, turizmin potansiyelinin değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Adana’nın sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerin layıkıyla değerlendirilmesi gerektiğine vurgulayan Vali Büyük, “Sektör temsilcilerimiz ve kent gönüllüsü dostlarımız ile birlikte, Adana’nın turizm çatısını zirveye taşımak yolunda ele ele ve gönül gönüle çalışmaya hazırız. Siz değerli sektör temsilcilerimizin nezdinde, Adana turizminin gelişmesine katkı koyan tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

ÇUKTOB Başkanı Tayyar Zaimoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin Vali Mustafa Büyük’ü ziyareti, Adana turizminin geleceğine yönelik çeşitli görüş ve tespitlerin dile getirilmesiyle sürdü.


Adana Çukurova Barış



Geri Dön