28 / 03 / 2024

Mustafa Çiçek ile mimari yeni bakış açıları kazanıyor!

Mustafa Çiçek ile mimari yeni bakış açıları kazanıyor!

Doğru tasarımı yaratıcı fikirlerle buluşturarak yeni mimari oluşumlara imza atan Mustafa Çiçek, her kullanıcının zevklerine hitap eden estetik anlayışları, günümüz modern mimarisiyle olan uyumu ve doğru dokunuşlarla buluşturmayı sürdürüyor.



Her mimarisinde kullanıcısının ihtiyacı olan sıcaklık ve samimiyet hissini yansıtan, doğru malzemelerin kullanımı ile estetiğe başka bir boyut kazandırmış olacak Mustafa Çiçek, ince dokunuşlarını yansıtıyor. 2019'dan beri “216 Design London” ismi ile Londra'da mimari – iç mimari hizmetleri de veren Mustafa Çiçek, maliyet ekonomisi ile her bütçeye uygun ve aynı iş dikkatiyle ortaya çıkan mimari tasarımları da baskı altında kalmayan modern bir anlayışla sunuyor.

Mustafa Çiçek ile mimari yeni bakış açıları kazanıyor!

Mustafa Çiçek’in nakış gibi işlediği mimari tasarımlarla birçok konut, restaurant, ofis gibi mekanları farklılaştıran kent ve çevreye duyarlı anlayışıyla da sürdürülebilir mimari anlayışının temsilcilerinden de biri konumunda bulunuyor.

“216 Design London” ismi ile Londra'da mimari – iç mimari hizmetleriyle bugünden geleceğe uzanan tasarımlarla uzun seneler güncelliğini koruyan işler hayata geçiren Çiçek, tasarımda ayrıntı – bütün arasındaki ilişkiyi de dengede tutarak her daim göze ve zevklere hitap etmeyi de amaçları arasında tutuyor. Başarılı mimarın fark yaratan dokunuşlarının estetik, fonksiyonel ve teknik unsurlarla birleşerek yeni görünümlere çevirdiği tasarımlar, tecrübe ve bilgi birikiminin birer eseri şeklinde yansıyor. Tasarım sürecinde kendi fikirlerinin dışına tüketici alışkanlıklarını da dikkate alan Mustafa Çiçek, kültürel dönüşüm ve kodları da bir arada harmanlayarak ortaya mozaik bir mimari anlayış çıkarıyor. Nitelikli ve doğru bir tasarımın mimarideki önemine inanarak bu doğrultuda sürprize yer vermeyecek biçimde projelerin her aşamasında yüksek titizlikle hizmet veren deneyimli isim, hayal edileni gerçeğe dönüştürüyor.

 


Geri Dön