23 / 04 / 2024

Mustafa Esgin: Nilüfer'i geleceğe taşıyacak, Nilüfer'e iyi geleceğiz!

Mustafa Esgin: Nilüfer'i geleceğe taşıyacak, Nilüfer'e iyi geleceğiz!

Nilüfer Doğuşpark ve Greenpark Dikencik sitesinde katıldığı ev toplantılarında konuşan AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Mustafa Esgin, "Nilüfer, Bursa'nın geleceğe bakan yüzüdür. Nilüfer'de işler iyi giderse Bursa'da da işler iyi olur...



Nilüfer Doğuşpark ve Greenpark Dikencik sitesinde katıldığı ev toplantılarında konuşan AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Mustafa Esgin, "Nilüfer, Bursa'nın geleceğe bakan yüzüdür. Nilüfer'de işler iyi giderse Bursa'da da işler iyi olur. Nilüfer'de maalesef işler iyi gitmiyor. Otopark, ulaşım, yol, çevre, sosyal donatı alanları gibi pek çok sorunlar halkımızın en çok şikâyet ettiği konulardır. Nilüfer'de artık hizmet belediyeciliği başlamalıdır" diye konuştu. 


Nilüfer'in daha iyi bir kent olması için aylardır fizibilite çalışmaları yaptıklarım ifade eden Dr. Mustafa Esgin, "Nilüfer'de her mahallenin sorunlarını iyi biliyoruz. Nilüferin 64 mahallesinin ihtiyacı olan sorunları çözecek, geleceğin marka kenti Nilüferi dünyaya tanıtacak eserler de ortaya koyacağız. Halkımıza daha nefes alabilen bir Nilüfer'i geleceğe taşıyacak, Nilüfer'e iyi geleceğiz" dedi. 


A Gazete Bursa 


Geri Dön