24 / 04 / 2024

Mustafa Sarıgül'den Nişantaşı Atiye Sokak özeleştirisi!

Mustafa Sarıgül'den Nişantaşı Atiye Sokak özeleştirisi!

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Nişantaşı Atiye Sokak'taki gürültü ve kirliliğe çözüm bulacaklarını söyledi. Sarıgül, "İnsan yoğunluğunun çok fazla olduğu bu bölgede, temizlik ve zabıta ekiplerimiz bundan böyle 24 saat aralıksız görev yapacak" ded



Nişantaşı'nda trafiğe kapanan Atiye Sokak ile ilgili SABAH'ın önceki gün gündeme getirdiği sokak sakinlerinin gürültü ve çöp şikâyetlerini Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, haklı buldu. Sıkıntıları çözmek için çalışmalara başlayacaklarını dile getiren Sarıgül, "Sokak sakinlerinin getirdiği eleştiriler haklıdır. Yurttaşlarımızın en çok yakındıkları gürültü kirliliğini ortadan kaldırmak için, sokaktaki işletmelerde saat 23:00'ten itibaren yüksek sesli müzik yayını yapılmayacak" dedi.

KAPI ÖNLERİ RAHATLATILACAK

Restoranların önündeki masaların da apartman sakinlerinin giriş ve çıkışlarını engellemeyecek şekilde yeniden düzenleneceğini belirten Sarıgül, "İnsan yoğunluğunun çok fazla olduğu bu bölgede, temizlik ve zabıta ekiplerimiz bundan böyle 24 saat aralıksız görev yapacak. Amacımız bir tarafı mutlu ederken diğer tarafı mağdur etmek değil, tam tersine hem işletmecilerin hem de bölgede yaşayan tüm yurttaşlarımızın mutluluğuna hizmet etmek" dedi.
Sabah


Geri Dön