19 / 04 / 2024

MVK Yapı Work Square projesi Kurtköy'de hazır ofis sistemi!

 MVK Yapı Work Square projesi Kurtköy'de hazır ofis sistemi!

Firma: MVK Yapı

Proje: Work Square

Kurtköy’ün en değerli noktasında ev ve ofis konseptini bir arada sunan Work Square projesini inşa eden MVK Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Ertürk Mavuk, hazır ofis piyasasını değerlendirdi. Mavuk, Work Square projesinin sunduğu hizmet ve konumu itibariyle




Ülkemizde hazır ofis sistemlerini çok büyük alanlara ihtiyaç duymayan, özellikle yabancı firmaların, kaliteli hizmet almak ve merkezi bir lokasyonda olmak istediklerinde taleplerini karşılayan oldukça yeni ancak hızla gelişen bir sektör olduğunu söyleyen Mavuk, “Hazır ofis çözümleri sunan firmalar dışında artık inşaat firmaları da konut ve ofisten oluşan karma kullanımlı projeler tasarlamaya başladı.  Bu tip projeler firmaların sadece laptopları ile gelip, anında işlerini halletmelerine imkan veriyor” şeklinde konuştu. 


 MVK Yapı Work Square projesi Kurtköy de hazır ofis sistemi!


Work Square projesini de günümüz iş dünyasının ihtiyaçlarını düşünerek tasarladıklarını ifade eden Mavuk, “İş dünyasının ihtiyaçlarına göre tasarladığımız Work-Square projesinde, ofis kullanımı için ihtiyaç duyulan tüm ekipman ve hizmetler sunuluyor. Ofisinizde ihtiyaç duyacağınız teknik altyapıyı size sağlamanın yanında, katlarda bulunan ortak kullanıma açık ofis destek birimlerinde ofis ekipmanları, sekreter hizmeti ve temizlik hizmeti gibi ofis kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılayacak tüm donanım ve hizmetler bir arada bulunuyor” dedi.


 MVK Yapı Work Square projesi Kurtköy de hazır ofis sistemi!


Son olarak toplam 50 bin metrekare inşaat alanı ile iş dünyasının yeni merkezi haline gelen Kurtköy'de yükselen  Work Square  ev-ofis projesinin özelliklerine değinen Mavuk, “Proje 50 metrekare’den, 180 metrekareye kadar farklı büyüklüklerdeki daire planları ile dikkat çekiyor. Toplam 351 birimden oluşan projede, 71 adet stüdyo, 182 adet 1+1, 84 adet 2+1 ve 14 adet 3+1 daire bulunuyor” dedi. Mavuk, “Sabiha Gökçen Havaalanı’na sadece 0,8 km uzaklıkta bulunan proje, Viaport AVM, Teknopark, Sabancı Üniversitesi, Koç Lisesi, yeni açılacak Sağlık Kent ve Pendik Marina gibi pek çok önemli noktaya yakın bir lokasyonda bulunuyor. Hem projede sunduğumuz hizmetler, hem de konumumuz itibariyle bir adım daha önde olduğumuzu düşünüyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


0216 702 11 11

www.work-square.com


projeye sor



Geri Dön