29 / 03 / 2024

My New Work projesinin hafriyat çalışmaları başladı!

My New Work projesinin hafriyat çalışmaları başladı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Batı Ataşehir'de Ülker Arena'nın yanında, ofis, AVM ve eğlence merkezini içeren " My New Work " (Benim Yeni İşim) adlı projenin hafriyatına başladı.




Ali Ağaoğlu, Ataşehir'de İstanbul'un Anadolu Yakasına hitap edecek bir eğlence kompleksinin de içinde yer alacağı yeni projesi için düğmeye bastı. Finans Merkezi'ne yakınlığı ile dikkat çeken proje Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige'ye komşu 80 milyon dolar değerindeki parselde yükselecek. 

Restoranlardan sinemaya, diskodan gazinoya kadar eğlence anlamında her şeyi içerecek projede AVM ve ofisler de yer alacak. 

Ağaoğlu'nun dünyaca ünlü birkaç yeme-içme markasıyla da görüşmelerinin sürdüğü öğrenildi. Harfiyat çalışmalarının başladığı projenin adı ise "My New Work" (Benim Yeni İşim) olacak. 

Projenin eğlence ünitelerinin başında Ağaoğlu Şirketler Grubunun eski Satış Pazarlama Koordinatörü, Ali Ağaoğlu'nun ikinci eşi Ayten Alpar'ın olacağı da öğrenildi. Yaklaşık 20 bin m2 kiralanabilir alanın bulunacağı eğlence merkezinin 30 milyon dolara mal olacağı bildirildi. 

Ali Ağaoğlu'nun yakın çevresine proje için "Yeme, içme işi Ayten'in hobisi. Dünyayı gezdi, yıllarca yaşadığı yurtdışında kurslara katıldı. Iş hayatında çok başarılıydı, geri dönsün istiyorum.

Anadolu Yakası'nın eğlence ihtiyacını karşılayacak çok iyi bir eğlence AVM'si yapacağından hiç kuşkum yok. Sonuna kadar destekliyorum" dediği de belirtiliyor. 


Ataşehir Haberci Gazetesi


Geri Dön