23 / 04 / 2024

Myndos Bodrum Evleri'nde 175 bin Euro'ya!

Myndos Bodrum Evleri'nde 175 bin Euro'ya!

Bodrum'da inşa edilen Myndos Bodrum Evleri'nde fiyatlar 175 bin Euro'dan başlıyor...



Bodrum'un tüm renklerinin buluştuğu, geleneksel mimari tarzının korunduğu Myndos Bodrum Evleri'nin inşaatı tamamlandı. 6 farklı tipte 29 daireden oluşan projede yazlıkların alanları 45 ile 210 metrekare arasında değişiyor. 45 metrekarelik evlerden son bir adet kaldı. Konut tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Konutların çoğunluğu 2+1 dubleks.

Myndos Bodrum Evleri'nde yazlık fiyatları 175 bin Euro'dan başlıyor, 400 bin Euro'ya kadar yükseliyor. Henüz bir banka anlaşması yapılmadı.

3 bin metrekarelik arsaya kurulan Myndos Bodrum Evleri'nde yazlıklar Koleksiyon Mobilya'dan mobilyalarla ve beyaz eşyalarla birlikte teslim ediliyor. Geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan Myndos Bodrum Evleri'nde şu an peyzaj düzenlemesi yapılıyor. Projenin toplam inşaat alanı ise 3 bin metrekare.

Myndos Bodrum Evleri'nde sunulan butik rezidans hizmetiyle hiçbir sorunla uğraşmadan konforun keyfini sürebilmeniz için herşey düşünüldü. Profesyonel Site Yönetimi tarafından organize edilen rezidans hizmetleriyle temizlik, teknik servis, havuz-bahçe bakımı ve güvenlik sorun olmaktan çıkıyor.

Myndos Bodrum Evleri'nde; mutfaklar Lineadecor, beyaz eşyalar ankastre, banyoların vitrifiyeleri Vitra, armatürler Artema imzasını taşıyor. Panjur ve doğramalar, masif kestane ağacından seçildi ve Bodrum güneşine dayanacak şekilde 3 kat lamine edilerek üretildi. Split klimaların standart olarak sunulduğu evlerde, yer kaplamalarında ithal, ahşap lamine parke kullanılırken, banyo kaplamalarında cam mozaik tercih edildi. Koleksiyon Mobilya'nın üretimi ile mekanlara en iyi şekilde uyan mobilyalar kullanındı.

Açık yüzme havuzu, tam donanımlı fıtness merkezi, güneşlenme terasları, jeneratör, peyzajı tamamlanmış 2 bin metrekare bahçe, sürekli sıcak su, tüm binalarda ısı yalıtımı, teraslarda ısı, su ve nem yalıtımı, tüm cephelerde de ısıya karşı mantolama, konforunuzu sağlayacak hizmetlerden sadece bir kaç tanesi.

Oasis Alışveriş Merkezi, CarrefourSA Express, Migros, Tarihi Myndos Kapısı, Amfitiyatro, Mausoleum ve taksi durağı bir kaç adım ilerinizde. Sadece 800m uzağınızdaki Milta Marina'ya demir atabilirsiniz.

www.myndosbodrumevleri.com

0212 274 55 60


Geri Dön