26 / 04 / 2024

Myndos Bodrum Evleri'nde 175 bin Euro'ya!

Myndos Bodrum Evleri'nde 175 bin Euro'ya!

Myndos Bodrum Evleri'nde fiyat aralıkları 175 bin euro ile 450 bin euro aralığında belirlendi



Lavantalarla dolu bir bahçe, begonvillerin sardığı balkonlar, beyaz çakıl taşlarının tamamladığı mükemmel bir peyzaj ve sessizlik. Bahar aylarının kendini yaza devretmeye hazırlandığı şu günlerde ne kadar da çekici sözler... Bu sözler, Myndos Bodrum Evleri'ni tarif ediyor. 6 farklı tipteki 29 daireden oluşan projeyi ayrıcalıklı kılan noktalardan biri butik rezidans hizmeti verilmesi.

Myndos Bodrum Evleri'nin bir diğer tipik özelliği markalar ağırlık verilmiş olması. Myndos Bodrum'dan yapılan açıklamaya göre mutfaklarda Lineadecor, vitrifiyelerde Vitra ve armatürlerde Artema kullanıldı. Panjur ve doğramalar, masif kestane ağacından seçildi ve Bodrum güneşine dayanacak şekilde 3 kat lamine edilerek üretildi. Isı, nem ve su yalıtımı da dikkat edilen bir başka özellik oldu.

Split klimaların standart olarak sunulduğu evlerde, yer kaplamalarında ithal, ahşap lamine parke kullanılırken, banyo kaplamalarında cam mozaik tercih edildi. Koleksiyon Mobilya'nın üretimi ile mekanlara en iyi şekilde uyan mobilyalar kulanıldı.

Açık yüzme havuzu, tam donanımlı fıtness merkezi, güneşlenme terasları, ,peyzajı tamamlanmış 2 bin metrekarelik bahçenin sosyal donatılar olarak dikkat çektiği yazlık proje, Oasis Alışveriş Merkezi, CarrefourSA Express, Migros, Tarihi Myndos Kapısı, amfitiyatro ve Mausoleum'a ise yürüyüş mesafesinde bulunuyor.

Myndos Bodrum Evleri'nde fiyat aralıkları ise 175 bin euro ile 450 bin euro aralığında belirlendi. Banka kredisi kullanılmak isteyenler için projeyi hayata geçiren isim olan Aytek İnşaat, TEB ile de bir anlaşma yaptı.

www.myndosbodrumevleri.com

0212 274 55 60

 


Geri Dön