18 / 04 / 2024

N5 Suites ve NCadde'de kampanya!

N5 Suites ve NCadde'de kampanya!

Özyurtlar İnşaat N5 Suites ve NCadde projelerinde çok özel bir kampanyaya imza atıyor. Düzenlenen kampanya kapsamında mobilyalı daireler N5 Sııites'te 199 bin liradan satışa sunulurken peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor.




Özyurtlar İnşaat; hem keyifli bir yaşam sürmek hem de kira geliri elde etmek isteyenler içiıı inşa ettiği N5 Suites ve NCadde projelerinde çok özel bir kampanyaya imza atıyor. Düzenlenen kampanya kapsamında mobilyalı daireler N5 Sııites'te 199 bin liradan satışa sunulurken peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor. NCadde'de ise daireler 189 bin liradan başlayan fiyatlarla satılırken peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Her iki projede de daire bedelinin yüzde 50'sini peşin verenlere kalanını teslimde ödeme imkanı sunuluyor. N5 Suites ve NCadde sadece oturum amaçlı değil yatırım amaçlı düşünenler için de cazip imkanlara sahip. 

Evler, N5 Sııites'te aylık 3 bin liradan, NCadde'de ise aylık 2 bin liradan kiraya verilebiliyor Her iki proje de önümüzdeki yıl sahiplerine teslim ediliyor. 

Özyurtlar ayrıcalığı Dedeman konforuyla buluştu İstanbul'un Avrupa yakasında Avcılar'da yükselen ve 15 kattan oluşan N5 Suites'de 187 adet rezidans dairenin yanı sıra 134 adet bağımsız otel bölümü ve 8 adet ticari birim bulunuyor. Otel bölümünün işletmeciliğini Dedeman Otelcilik yapıyor. 

N5 Sııites'te 40 metrekare büyüklüğünde 1 +0 dairelerle, 70, 80 ve 87 metrekare büyüklüğünde 1 + 1 daireler bulunuyor. N5 Sııites'te mobilyalı daireler 199 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. 

Daire bedelinin yüzde 50'sini peşin verenler borcun kalan kısmını teslimde ödeme sansı yakalıyor. N5 Suites'ten yatırım amaçlı daire alanlar isterlerse aylık 3 bin liradan kiraya verebiliyor. 

Sunduğu prestijli yaşam alanları ve sosyal imkanlarıyla dikkat çeken N5 Sııites'te açık-kapalı yüzme havuzu. 

Türk hamamı, sauna, dinlenme odaları, fitııess center ile profesyonel bir ekip tarafından işletilecek olan sosyal tesisler bulunuyor. N5 Suites'de ev sahiplerinin biraraya gelip keyifli sohbetler yapabileceği cafe- restaurant ve Snack Bar da yer alıyor. 

Sakinlerine otel konforu ve rezidans ayrıcalığını birarada sunan N5 Sııites'te, her türlü teknolojiye sahip toplantı salonları da var. İş toplantılarına ve kongrelere ev sahipliği yapmaya hazırlanan bu salonlar güler yüzlü ve profesyonel ekip tarafından yönetiliyor. 


Büyükçekmece Gazetesi


Geri Dön